The social network

picture picture picture picture
logo

De stad fort van Carcassonne

De stad Carcassonne is gelegen in het zuiden Frankrijk, in de provincie Languedoc is bijna in de buurt van de grens met de Spanje. Carcassonne is beroemd om zijn middeleeuwse vestingwerken. De stad is een UNESCO World Cultural Heritage Site door UNESCO en is de tweede meest bezochte in Carcassonne Frantsii.Istoriya gaat terug oudheid. Het eerste gebouw op deze strategische locatie is opgericht de stam Volsky.

Het systematisch versterken van de dezelfde stad hebben de Romeinen. Verschillende Romeinse torens zijn goed bewaard gebleven tot op de dag. Ze kunnen worden gezien in het noordelijke deel van de ineenstorting van het Romeinse Rijk goroda.Posle Carcassonne won de Visigoten. En hun (725 jaar) werden vervangen door Arabieren.

Het is met de Arabieren van de legendes over de naam goroda.Soglasno de legende tijdens een van de belegeringen van de stad door de Franken, de krachten de verdediging van de stad Arabieren waren al bijna aan het einde van honger en uitputting. Kom dan naar de hulp van een van de grote dames van de stad - de dame Carcassi. Hij kwam om hun resterende vet te mesten in het varken en het werpen van de Franken. Dus dat deden ze.

Wanneer de Franken zagen vallen op hun posities goed vetgemest varken, ze dachten dat de belegerde voldoende voedselvoorraden en trok zich terug. Dus de dame Carcassi redde de stad. Natuurlijk, later Carcassonne nog niet heroverd in arabov.Naibolee belangrijke gebouwen van de stad zijn de 12de eeuw. Dan is de dynastie van de hertogen van Carcassonne Trankeveley gegroeid vet op de handel met het Midden-Oosten.

Ze hebben opgericht een burcht in het hertogelijke centrum, evenals de stad kathedraal sobor.Karkasson gerelateerd (net als de rest van de Languedoc), de beweging van de Katharen. Officieel Trankeveli geen ondersteuning voor de beweging Katharen. Toch is de Franse kroon van de hertogen van medewerkers kondigde de Katharen, en haastte zich naar het gebied terug te winnen voor zichzelf.

Sindsdien Carcassonne werd een deel Frantsii.Frantsuzkie koningen bleven de stad te versterken. Versterking van Carcassonne was zo krachtig dat tijdens de Honderdjarige Oorlog tussen Engeland en Frankrijk, gewoon het Britse leger liep door, niet durven aanval gorod.Svoi afweerfuncties Carcassonne verloren met de tijd. Met het gebruik van buskruit en de komst van de artillerie, is de muren van Carcassonne weinig hulp in de belegering.

Vandaag werd de stad een toeristisch centrum, die overigens, Hollywood houdt ervan om af en toe schieten films. Stad van Carcassonne kasteel spanjeCarcassonne

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.