The social network

picture picture picture picture
logo

Machu Picchu. Stad in de wolken.

13 juni 2009 rest . Toerisme . wonderen svetaMachu Picchu. City of oblakah.Machu Picchu - een oude Peruviaanse stad, genaamd "hemelse stad." De stad werd gebouwd door de Inca-heerser Pachacutec, een heilige schuilplaats in de bergen.

In 1532 al de inwoners op mysterieuze wijze verdwenen tijdens de invasie van de Spaanse veroveraars in Peru, hoewel de Spanjaarden nooit bereikt dit goroda.Gorod is gelegen op ongeveer tweeduizend meter boven de zeespiegel, vlakbij de Urubamba rivier. Machu Picchu is echt bescheiden, zijn er ongeveer 200 gebouwen, die samen het grootste deel van de tempels van de Inca's. Alle gebouwen zijn gemaakt van gepolijst steen, strak gemonteerd op elkaar.

Het geheim van de bouw van deze tempels zijn ook niet beschreven als het geheim van de Egyptische piramid.Gorod was bijna honderd jaar geleden ontdekt, in 1911, de ontdekkingsreiziger Hiram Binghemom. Toen hij naar deze stad, zag hij een paar boeren, werk op het veld. Ze zeiden dat ze vrij te voelen in deze stad zonder ongewenste gostey.Gorod opgedeeld in verschillende onderdelen. Het westelijk deel is de grootste tempel waarin offers werden uitgevoerd.

In het oosten zijn huizen en paleizen van de adel. Maar waarom de Inca's nam om de stad te bouwen op die hoogte en zo ver van het centrum van de staat? Vermoedelijk was het de winter residentie van Pachacutec. In de stad woonden niet zo veel mensen, dus na de ineenstorting van de Incastad belang verloren en was voorgoed vergeten zhitelyami.Doroga naar Machu Picchu, het patroon van wegen over de hele wereld van vandaag, de weg houdt perfecte staat, zelfs tijdens het regenseizoen.

De Inca's waren strijdlustige en duur voor hen om een ??geweldige tijd vazhnost.V onze Machu Picchu - een toeristische attractie, elke dag in de hele stad zijn duizenden mensen. De stad gestart met een bus en trein, die was verdeeld in een mystieke aardbeving in 2004, maar werd later hersteld. Machu Picchu. Stad in de wolken.Machu Picchu.

Stad in de wolken.

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.