The social network

picture picture picture picture
logo

Academische University

Academic University

De inhoud van het onderwijs werd bepaald door de wetenschappelijke belangen van de lezingen academici. Bewaarde curriculum (vanaf 1726) en de lijsten van studenten (1726-1733). In het begin van de studenten waren weinig, de meerderheid - de buitenlanders, waaronder Russisch - Vladimir Adodurov, I. Magnitskii etc.

Later in de AA. begon de beste studenten van Moskou Slavisch-Grieks-Latijnse Academie, en andere religieuze scholen vertalen. Academy leiderschap negeerde de behoeften van de universiteit, vanwege het ontbreken van contingent publiek lezingen werden met tussenpozen gegeven, en eigenlijk brak in 1732-1738. Nieuwe charter Academie van Wetenschappen (1747), uitgeroepen onafhankelijkheid van AA. Tijdens het opdrachtgeverschap SP Krasheninnikov (1750-1755) organiseerde de reguliere lessen, introduceerde de examens, versterkt met het Academisch Gymnasium.

De beste studenten werden overgebracht aan het eind van de Universiteit van toevoegsels Academie van Wetenschappen, ontving een master's degree aan te moedigen studenten was 30 beurzen opgericht. In 1758-1765 in VA. onder leiding van Mikhail Lomonosov (doceerde hij vanaf 1742). Zijn werk heeft bijgedragen aan de verbetering en regelmatige publicatie van de curricula, het verbeteren van onderwijs. Pogingen om AA te zetten in University. in volle Sint-Petersburg University ontmoette geen enkele sympathie in de regering community.

Na de dood van een universiteit van A.. ging in verval. In de tweede helft van de XVIII eeuw. zijn functie wordt gedeeltelijk vervuld Academisch Gymnasium (tot 1805). Onder de afgestudeerden - AA sneeuwluipaarden, M. E. Golovin, V. Zuev, Krasheninnikov, IA Lepekhin. Sommige historici geloven dat het Leningrad A. y. voorloper Sint-Petersburg University.

Co-locatie met het Academisch Gymnasium op Trinity Court (hoek van de 5e lijn van Vasilevski eiland en de oever van de Neva Large), s1765 - het huis van Baron Stroganov Tuchkova aan het water (het huis heeft het niet overleefd).
http://vsestrany.org.ua

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.