The social network

picture picture picture picture
logo

Bedevaart naar heilige plaatsen

De christenen bedevaart werd voor het eerst opgenomen in de vierde eeuw, toen in Palestina, waar er daden van de goddelijke Verlosser, die door pelgrims uit alle mira.V middeleeuwen, samen met de Palestijnen is uitgegroeid tot een populair bedevaartsoord: de orthodoxe - de Griekse stad Constantinopel, evenals de berg Athos, de katholieken - in Italiaanse steden, Rome en Loreto, evenals de Franse stad van het land Lurd.V bedevaarten naar verschillende heiligdommen begon in de eerste dagen van nationale christendom. Ik moet zeggen dat de moeilijkheid en het gevaar van de weg gedwongen reizen assembleren tot een soort van "militie."

Het volgende is voornamelijk via Constantinopel, de pelgrims namen uit West-pelgrims, hun klederdracht. Ga naar de XII eeuw. In het huidige Rusland, weer begint te herleven bedevaart naar de "heilige plaatsen". Nu zijn er bedevaarten diensten die gespecialiseerd zijn in het organiseren van excursies bedevaart naar Jordanie en andere heilige plaatsen.

Buiten ons land, maar Palestina Russische pelgrims ook naar de Griekse berg Athos, de Italiaanse stad Bari, waar de relieken van St. Nicolaas, de schitterende hoofdstad van Cetinje, Montenegro, waar de rechterhand van John Baptist en andere christelijke heilige plaatsen . Ik moet zeggen dat, ondanks de schijnbaar externe gelijkenis met de reeds bekende bedevaart excursie toerisme, de essentie zijn heel verschillend. Bijvoorbeeld, de taak van de tour is om toeristische bezienswaardigheden en bedevaart reizen naar Jordanie en andere heilige te bezoeken suggereren pre-spirituele werk, een soort 'zuivering van de ziel ", voordat hij naar de" heilige plaatsen ".

Vaak, bedevaart tours excursie wordt vervangen door Toerisme. In dergelijke gevallen, mensen die gewoon houden op de verschillende "bezienswaardigheden zijn", zonder de voorafgaande spirituele training.
Orthodoxe bedevaart centrum "Jeruzalem" in St.Sint-Petersburg pelgrimstochten naar orthodoxe trip orthodoxe bedevaart

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.