The social network

picture picture picture picture
logo

En in St. Petersburg witte nachten! Laten we gaan

Het fenomeen van de witte nachten.
Witte Nachten van de natuur. St. Petersburg is de noordelijkste stad en ligt op 60 graden noorderbreedte, op een lijn met Groenland, Alaska en Chukotka. In deze situatie de stad en legde het fenomeen van de witte nachten. Witte Nachten van St. Sint-Petersburg plaatsvinden op 25-26 mei en duurt tot half juli. Een totale lengte van iets meer dan 50 dagen.

Het fenomeen van de witte nachten is een van de belangrijkste attracties van St. Petersburg. Witte Nachten Russische dichters gezongen, weergegeven op de doeken van de vele beroemde schilders, in het bijzonder hun jonge romantici waarderen die toegang zoeken tot de stad aan de Neva rivier in deze periode. Feest van de Witte Nachten.

Peak recreatieve activiteiten in Sint-Petersburg, valt op de witte nochi.V deze periode kunt u een bezoek van de culturele festivals van de dezelfde naam als de noordelijke hoofdstad trekt de grootste musici, orkesten, ballet bedrijven, niet alleen uit Rusland maar ook van alle mira.Vy kan zien hoe de afgestudeerden van de scholen en universiteiten afronding van studies over de oevers van de Neva te vieren. Dit mooie vakantie afgestudeerden kreeg de romantische naam "Scarlet Sails" Als je ooit de bruggen 's nachts, of neem een ??water tocht over de rivieren van St. Petersburg tijdens de Witte Nachten -. Het is een onvergetelijke ervaring van een mensenleven.

Actieplan "White Nights 2009"
2 mei-14 juni 2009: De regatta "Sails van White Nights. Congress Palace Cup - 2009 ".

28 juni 2009: XX International Marathon "White Nights" ("White Nights") ,29-31 mei 2009: Open uitgebreide sessie "SPb CIO Club" IV Congres van de CIO "Witte Nachten III Congres Russische Unie van de CIO. 12 juni 2009: SENSATION WHITE! tijdens de Witte Nachten in Sint-Petersburg, zal de belangrijkste dance event van de planeet SENSATION worden.
En dit is niet een complete lijst van evenementen, "White Nights 2009"!
Gaan naar St. Petersburg.

U kunt de voorkeur rest in Sint-Petersburg "wilde." Maar dan moet je bij te wonen om kaartjes, boeken van accommodatie, maaltijden aan te schaffen. U kunt zich te ontdoen van de ruzie, bel een van de St. Petersburg tour bedrijven die rondleidingen in St. petersburg Tours en St. Petersburg.

En dan is uw rest zal niet worden ontsierd door kleine poser, en laat een goede indruk van St. Petersburg!

tour St. Petersburg

En in Sint-Petersburg witte nachten!

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.