The social network

picture picture picture picture
logo

Hotels in Moskou en St. -. Petersburg

Moskou en St. Petersburg - een van de mooiste plaatsen in Europa: theaters, musea, historische monumenten, de beste entertainment en brandbommen partijen, interessante excursies naar de bezienswaardigheden en de grote kansen voor het bedrijfsleven. Het aantal hotels in deze steden kunnen duizenden toeristen per dag. En natuurlijk, nodig heeft tijdens een zakenreis of vakantie naar de optimale plaatsing te kiezen. Wat te zoeken bij het kiezen van een hotel? Hoe werkt de ster-service?

Waar zijn de beste kansen voor mensen uit het bedrijfsleven?
Laten we proberen om een ??aantal van de vragen die je zal helpen bij het selecteren van hotels of appartementen voor een levende. Ongetwijfeld, het uiteindelijke resultaat afhankelijk van de doelstellingen die zij heeft opgesteld voor een gast. Men wil op zoek naar een hotel zuiniger, maar met voorzieningen, de andere probeert te zorgen voor maximale comfort en een volledig scala aan diensten, varierend van een fitnessruimte, jacuzzi en eindigend met warme vloeren in uw kamer.

Mensen die ruime ervaring hebben achter de rug, pre-book kamer in het hotel. Profiteer van deze dienst, en u zult een gratis accommodatie, geschikt om al uw wensen te bieden. De nederzetting is meestal in de 12 uur van de dag, Late check in het betaalde bedrag voor de helft van de kamer.

Een aantal van de hotels in Moskou en Sint-Petersburg vereisen een vergoeding voor de reservering, die is 10 - 25% van de kosten van het dagelijks leven.
Als je een toerist en wil de tour te genieten, kies dan een hotel, gelegen in de nabijheid van het culturele en historische centrum. Effectieve oplossing voor zakelijke accommodatie wordt in het zakelijke district, met de aanwezigheid van een vergaderzaal uitgerust met de noodzakelijke kantoorapparatuur - fax, kopieerapparaat, computers.

Voor buitenlandse bezoekers is het wenselijk dat het hotel scala van aanvullende diensten, zoals bepaald registreren van gasten, reserveren en boeken van de lucht en spoor tickets, transfers van de luchthaven. Voor reizen op de auto - een gratis beveiligde parkeerplaats op het terrein.
Belangrijke criteria, zijn natuurlijk de prijs en service.
Vijf-sterren hotels bieden de meest comfortabele rust, ze zijn ook de duurste.

Maar hier wachten op je schitterende kamers (standaard, semi-suites, suites, studio's, en de presidentiele suite), 24 uur per dag, sportcomplexen voor de gezondheid, spa's, restaurants met heerlijk eten, grote evenementen. Dit hotel zal van belang zijn voor de VIP-gasten en buitenlanders. De gemiddelde kamerprijs van ongeveer 400 - 1200 ye per dag.

Diensten van de hotels in 4 sterren, niet veel onderdoen voor vijf-sterren, en de kosten van levensonderhoud is veel lager. Voor uw gemak, telefoon, airconditioning, koelkast, televisie met satellietontvangst, mooie meubilair. Het belangrijkste verschil tussen de vijf-sterren hotel uit de vierde categorie is de afwezigheid in de laatste suites. Mogelijke prijs 250 - 1000 y.e.

De voordelen van drie-sterren hotels zijn redelijk geprijsd, comfortabele kamers. Echter, velen van hen zich in de afstand delen van de stad, de meeste hebben geen speciale elegantie interieur. Dergelijke hotels de voorkeur aan toeristen die op zoek zijn naar de beste prijs (130-240 ye / dag) en de kwaliteit van de dienstverlening.
Een goede keuze - mini-hotels. Ze zijn meestal niet meer dan 25-30 kamers, individuele benadering van elke klant, uur beveiliging. En de gemiddelde kosten van een mogelijke range 50 tot 150 ye

Mini-Hotel heeft zijn eigen schaal van "ster", afhankelijk van de kwaliteit van de dienstverlening.
De meest goedkope hotel - hostel. Dergelijke hotels leven meestal van een aantal mensen in de kamer, douche en toilet - gedeeld op het apparaat.

Dit is geweldig voor studenten en budgetreizigers.
Een goed alternatief is tot appartementen verhuren aan hotels en appartementen. In de eerste plaats, huren van een appartement is veel goedkoper verblijf in een hotelkamer.

Ten tweede, de meeste appartementen gelegen nabij het centrum of in de buurt van de metro. Ten derde, heb je een rustige thuisomgeving en comfort, de aanwezigheid van een balkon, een keuken met koelkast, magnetron, gasfornuis, wasmachine. Gasten kunnen vrij bewegen - hebben niet de sleutels te laten aan de kamers bij de receptie. Voor de meest veeleisende klanten worden aangeboden luxe villa's.

En weet dat als je reis is gepland voor de zogenaamde "low season" kortingen op hotelovernachtingen en gegarandeerd oplopen tot 20%.
De toeristische site "Turizm24.py ", krijgt u een gedetailleerde beschrijving van hotels in Rusland te vinden, de prijs van de accommodatie, adressen, hotels, foto's, en veel andere nuttige informatie te vinden.

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.