The social network

picture picture picture picture
logo

Kan Petersburg - voorjaarsvakantie ...

Al sinds half april, de meeste van onze landgenoten beginnen te worstelen met de vraag: "Waar op vakantie gaan in mei" Of Egypt en Turkije niet meer lijkt zo exotisch, en het strand Recreatie gevoed te worden, een reis naar het land, zal ook niet een goed alternatief. Helaas zijn veel van onze landgenoten te vergeten dat Rusland - is een van de Beautiful de wereld, en in de noordelijke hoofdstad vindt u vele manieren om een ??onvergetelijke ervaring en geweldig om te houden deze kleine kanikuly.Shopping mei of individuele reizen te krijgen, varen op rivieren en kanalen, of bezoek de Hermitage, het Mariinsky Theater ballet of een elegant diner in de beste restaurants in de stad - wat zou je kiezen - u zult het allemaal vinden in Sint-Petersburg: Veel hotels in St.St. Petersburg op tijdens de meivakantie speciale aanbiedingen, acties en kortingen die ervoor zorgt dat de rest niet zo duur.

In aanvulling op de kortingen, veel hotels geven een of meerdere nachten gratis onderdak (onder bepaalde voorwaarden van de boeking). En met de juiste aanpak om de keuze van hotel is beschikbaar en gratis rondleidingen. Dag van de Overwinning - Een belangrijk evenement in Sint-Petersburg zal de optocht, gewijd aan een van de belangrijkste feestdag in Rusland.

Vakantiewoningen Parade zal gehouden worden 09 mei in het Paleis ploschadi.Nachalo mei - is het echt een goed moment om de beroemde stad te bezoeken op de Neva: Days zijn warme lente, de stad bloembedden vol bloemen en de eerste zonnestralen worden gebroken in een spray van luchtige stad van fonteinen.
Julia Titova
Valka Hotels Group
www.comfort-hotel.ru
www.forumhotel.ru

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.