The social network

picture picture picture picture
logo

Noodzaak van een kleine stad hotels

Met het deskundige advies van de markt van de kleine accommodatie in St.Sint-Petersburg gemaakt door vice-voorzitter, de Russische Unie van Travel Industry Sergei Korneev. Volgens hem is dit segment actief ontwikkeld in Sint-Petersburg in 2003, en nu, volgens voorlopige boekhouding van Quispe, in 472 mini-hotels en 15 hostels. Sector van de kleine accommodatie faciliteiten in bijna 100% van de gevallen - is een klein, eenmanszaak, vaak - een familiebedrijf.

Veel mensen willen aan de ene kant, om te investeren in onroerend goed, aan de andere kant - om van haar een vast inkomen extract door te werken in de horeca. Er zijn ook ernstige vooruitzichten, ook in de huidige moeilijke economische omgeving, vele appartement eigenaren die eerder hadden geinvesteerd in hun eigen middelen hebben, zijn nu klaar om inkomsten uit uw woning te trekken door het huren van het van tijd tot tijd.

Mini-hotels zijn geinteresseerd en serieuze ontwikkelaars bereid zijn om ze op te nemen in de ontwerpen van de commerciele zakelijke tsentrov.Upravlyayuschy mini-hotel Park Lane Inn, Yegor Silchenko akkoord met gouverneur Valentina Matvienko en tevens van mening dat de mini-hotels in grote behoefte van de stad, ze echt kenmerk van de noordelijke hoofdstad, in de gelegenheid om te genieten van Beauty St. Petersburg materieel midden-populatie en bovendien, het scheppen van meer banen. Mini-hotels in St.Sint-Petersburg - het is niet alleen objecten van economy-class accommodatie, maar ook een deel van de cultuur van gastvrijheid.

Vaak is dit luxe en Creative objecten. Velen van hen zijn interessante conceptuele objecten, die zelf van belang zijn voor bezoekers. By the way, Sergei Korneev aangeboden zorg te dragen voor de leden van het Openbaar Raad studiereis van de meest interessante kleine hotels in St.St. Petersburg.

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.