The social network

picture picture picture picture
logo

Om u te helpen de toerist naar de internationale ...

Classificatie van hotels in Europa (bijvoorbeeld Nederland)
De Nederlandse Hotel Classificatie (NHC) is een Nederlandse systeem van het hotel classificatie, die werd ingevoerd in 2004. Er zijn vijf categorieen (1, 2, 3, 4 en 5), die worden uitgedrukt in de sterren. Eerste Star - stichting. Elke extra ster betekent dat het hotel meer diensten en betere service biedt. Deze aanvullende diensten verschillen in elk hotel en ook afhankelijk van het type (familie, business hotel).

1-sterren hotel - een eenvoudig hotel met standaard kamer / project. U kunt verwachten vriendelijke service en de regelmatige schoonmaak kan in de kamerprijs inclusief ontbijt. Alle kamers zullen worden uitgerust met beddengoed, een tafel met stoelen, kledingkast, verwarming en een wastafel met warm en koud stromend water en zeep. Ook moet ten minste een gedeelde badkamer voor elke tien kamers worden.

2-sterren hotel behoort tot de categorie van de middenklasse. In aanvulling op de uitrusting van de nummer 1-sterren hotel, de helft van de kamers zijn voorzien van twee sterren persoonlijke douche en toilet, TV. Directe telefoonlijn, kluis op de receptie, ontbijtruimte, parking - dit alles kan worden aangeboden als een extra service.

3-sterren hotel - een hotel van de middenklasse, waar de ontvangst gebied biedt met receptie. De kamers voorzien van informatie over hotel diensten. Op verzoek van uw bagage zal worden geleverd aan de kamer. Je moet niet klimmen hoger dan twee verdiepingen naar uw kamer. Als de nummers op de vloer 2 of 3, wordt aangenomen dat het hotel moet een lift worden. U kunt betalen voor hun rekening contant of met creditcard.

Elke kamer is uitgerust met een persoonlijke douche en toilet, bureau met stoel, een telefoon, TV. Het is mogelijk om in een kamer met extra bed voor een kind. Er is een verscheidenheid van kamers voor rokers en niet rokers. De meeste kamers hebben een oppervlakte van 17 vierkante meter.

Als extra service - een draadloze internetverbinding, een concierge, een tweede beheerder, room service, kinderopvang.
4-sterren hotel - zeer comfortabele eerste klas hotel. Service is beschikbaar gedurende de dag. Er is een wasruimte, een draadloze internetverbinding. Je hoeft niet te stijgen boven een vloer. Elke kamer heeft een badkamer met douche en toilet, fohn, papier voor notities met een pen, extra stopcontacten, kluis. De kamer biedt ruimte voor opslag, mini-bar.

De meeste kamers hebben een oppervlakte van minimaal 22 vierkante meter. Airconditioning met individuele temperatuurregeling, bed grootte king size, een uitgebreid assortiment schoonheidsproducten, de beschikbaarheid van de vergaderzalen, schoonheidssalon, fitnessruimte, spa-salon - alles wat je te bieden hebt in 4zvezdochnoy hotel.
5-sterren hotel - een luxe hotel een hoog niveau. Ontvangst en portier tot uw dienst 24 uur.

Ook u zal worden aangeboden rond de klok room service. Bar zal worden voorgelegd aan een internationaal aanbod van dranken. Het restaurant is noodzakelijk om te hebben, waar je kunt lunchen of dineren. Het hotel moet minstens twee kamers geschikt zijn voor de oppervlakte van 50 vierkante meter. De betaling wordt u ten minste twee typen van credit cards. Noodzakelijk om over airconditioning met individuele temperatuurregeling.

De badkamer heeft een uitgebreid assortiment van toiletartikelen, zoals bodylotion, zeep, slippers en badjas voor elke gast. Gebied is ongeveer 26 vierkante meter.
Amerikaanse classificatie van hotels
Commercieel hotels - hotel, zijn de activiteiten vooral gericht op het onderhoud zakelijke klanten. Typisch bieden een breed scala aan diensten zoals roomservice, cafe, restaurant, lobby bar, wasservice en nog veel meer.

Voor een vergoeding, iedereen kan de fax en printer te gebruiken.
Airport Hotels bieden hetzelfde, en zakelijke hotels. Als een gratis dienst praktijk transfer van vliegveld naar hotel.
Congrescentra cproektirovany speciaal voor seminars en conferenties en bieden een breed scala aan diensten en apparatuur.

Economie hotels bieden een beperkt scala aan diensten, is het vaak alleen maar het netto aantal voor een redelijke prijs.
Suite of All-Suite Hotels - hotel, behalve slaapkamers die ook een kantoor.
Residental Hotels zijn ontworpen voor langdurig verblijf. Nu zijn deze hotels steeds minder populair.
Casino hotels - luxe hotels, waarvan het primaire doel is het behoud van de gokactiviteiten. Bieden leuke klas en goede restaurants.

Resort hotels - hotels voor rest. In de regel bevinden zich op de oceaan of de zee, in de bergen. Bieden allerlei diensten en entertainment.

Succesvolle Reizen! Hotel "Nevsky Mayak" - een comfortabel hotel in het centrum van St.St. Petersburg

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.