The social network

picture picture picture picture
logo

Reizen in Japan. Okinawa

Let op de eilanden van Okinawa Prefecture, als je wilde duiken in de wereld van exotische eiland van Japan in de wereld. Deze prefectuur is gebaseerd op de Ryukyu Archipel, waarvan ongeveer 120 eilanden, waarvan er onbewoond, een totale oppervlakte van ongeveer 2256 vierkante kilometer omvat. Okinawa Island, de belangrijkste in grootte met een bevolking van 1.300 mensen is het centrale eiland van de archipel.

Het gerucht gaat dat tussen de eilanden van de archipel is een plaats waar grote schatten begraven liggen. En deze geruchten hebben reden - het feit dat de onbewoonde eilanden die in de nabijheid van de belangrijkste handelsroutes over zee, vaak een oase van piraten en, respectievelijk, en herbergt gestolen schatten. Echter, de ware schatten zijn het gunstige klimaat, veel wild water, koraal en zeldzame zwarte parels.

By the way, de zwarte parel is alleen hier geproduceerd en is een zeldzame en duurste van alle soorten parels in de wereld. De eilanden van de archipel kan niet bogen van mineralen, er is geen olie, geen edele metalen. Misschien is het een goede zaak, want dankzij dit eiland onaangetast blijft, en kan u de toeristische ongerepte schoonheid van de groene heuvels en blauwe, schone zee.

De traditionele bezetting van de eilandbewoners voor de Tweede Wereldoorlog heeft gevist, en de landbouw. Het grootste deel van de bevolking die zich bezighouden met teelt en de verwerking van suikerriet. Maar de oorlog voorgoed veranderde het leven van de eilandbewoners. De eens zo vruchtbare en groene velden werden gegraven militaire uitrusting. Na de oorlog, de eilanden vielen onder de invloed van de Amerikanen en de lokale land werd genomen van de boeren voor de bouw van de Amerikaanse bases.

Landbouw was vernield aan de basis van alles wat werd overgelaten aan de inheemse bevolking maken, het siritsya en aan te passen aan nieuwe leven. Als gevolg daarvan, de basis werd de belangrijkste inkomsten van de Amerikanen groeide snel rond hele buurten met koffie winkels, bars, cabarets en andere gelegenheden. Hierdoor kon de Okinawanen om te overleven de na-oorlogse jaren, maar nee het helpt niet om zijn hoofd eiland economie, die al in een diepe put te verhogen.

In 1972, Okinawa, kwam weer onder de jurisdictie van Japan, en het eiland werd overstroomd kredieten. De basis voor de economie van het eiland is geselecteerd Toerisme, wijten aan het feit dat de industriele basis te ontwikkelen, uiterst moeilijk en niet rendabel zijn vanwege de hoge energie, zoetwatertekorten, transport problemen en subtropische klimaten. A Toerisme kwam net naar Okinawa.

Minder dan twee decennia op de eilanden waren er wereld-klasse hotels en diverse entertainment centers, keten restaurants, clubs, winkels, spa, water sportcentra, aquaria en nog veel meer. Toeristen wordt ook verwacht dat Colorful carnavals die niet kalmeren het hele jaar door.
Dompel je onder in de exotische eilanden, hoeft u alleen maar te selecteren tours naar Japan reisbureau.

Het zal u helpen u een aanvraag voor een visum naar Japan en andere documenten, inclusief verzekeringen, reisbureau in Rossita Sint-Petersburg kan voor u regelen promotionele tour in Japan. Dit is een kennismaking tour voor reisagenten willen ontmoeten met de infrastructuur van Japan, voor het gerecht uitstapjes te maken op de grootste attracties.
Vakantie in Japan - is een onvergetelijke ervaring van je leven!

Have a nice Home! Tours in Japan
promotionele tour in Japan

Tours in Japan. Okinawa

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.