The social network

picture picture picture picture
logo

Riviercruises, zoals populaire ...

Als je de schoonheid van de Russische natuur te raken, al zijn grootsheid te zien, om de frisse wind van de Russische rivieren en meren ademen, hoeft u alleen maar te gaan op een cruise. Het biedt luxe schip "Sint - Petersburg", "Kronstadt", "Moederland", "The Enchanted Wanderer", met hun comfortabele hutten, bars, gezellige restaurants en lounges.

Zeilen op hen langs rivieren en meren, waar eeuwen geleden schepen werden oude krijgers en handelaars, kunt u het prachtige landschap van de natuur te bewonderen, het bezoeken van historische monumenten en oude architectuur.
Het bestellen van een rivier tour van Sint-Petersburg, krijgt u een tour te maken per boot naar het eiland van Kizhi in Lake Onega, met zijn unieke architectonische ensemble van oude houten architectuur, bezoek de verre Solovki, gelegen in de Witte Zee, betoverende haar bezoekers Beauty de aard van het noorden , neem een ??water cruise in de Russische hoofdstad Moskou, en ook in de oude Russische stad Kazan en Nizjni Novgorod.

En natuurlijk kunt u de parel van Karelie en de Russische Noord, het eiland van Valaam te bezoeken, met zijn beroemde klooster, gesticht St. Andrew in de eerste eeuw na Christus.
Een van de meest populaire rivier Cruises of St.Sint-Petersburg zijn excursies per boot naar het eiland in het meer Onega - Kizhi Island en de Solovki in de Witte Zee. Kizhi Island, verloren tussen de majestueuze Lake Onega is beroemd in de eerste plaats, de architectonische ensemble van de Russische houten architectuur.

Kerken, kapellen, klokkentorens, gemaakt van hout, zonder een enkele spijker, het aantrekken van toeristen uit de hele wereld.
Solovki Solovetsky klooster - deze namen bekend zijn voor iedereen. Op de rotsachtige grond van dit eiland hebben geleden en gebeden voor duizenden mensen hier in de monastieke cellen waren gevangenen, uit de tijd van Ivan de Verschrikkelijke, ontevreden met het heersende regime.

Hier, op dit eiland, speciale kracht, gehard menselijk lijden en de gebeden van de monniken. Dit alles moet voelen en zie voor jezelf. Want, en de neiging om duizenden toeristen, bestellen en kopen van riviercruises Sint-Petersburg. Beschikbaar rivier cruises uit St. Petersburg.

Interessante zaken om te doen in St.St. Petersburg.

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.