The social network

picture picture picture picture
logo

Rondleidingen in St. Petersburg

St.Sint-Petersburg wordt beschouwd als de toeristische hoofdstad van Rusland, is een van de meest aantrekkelijke en meest bezochte steden in ons land. De stad aan de Neva rivier heeft iets te bewonderen.

Paleizen, pleinen, tuinen, parken, lanen, straten, rivieren, kanalen in St.Sint-Petersburg hebben een aantal speciale bezoekers prityagatelnostyu.Sredi, en onder de inwoners van de stad tour van St. petersburg zijn erg populair, omdat tal van interessante plaatsen mnozhestvo.Segodnya toonaangevende reisbureau van Sint Petersburg te bieden reizen voor elk wat wils. Het meest populair onder de bezoekers is een sightseeing tour - zonder dat, overal.

City Tour is goed voor het verkennen van de stad, toeristen bezoeken van de meest belangrijke bezienswaardigheden: het centrale plein, het Winterpaleis (Hermitage Museum gebouw), de pijl Vasilevski Island, St. Isaac's Cathedral, Bronzen Ruiter, de kruiser "Aurora", Peter en Paul Vesting, Nevsky Prospect, de bruggen , dijken, ... In de zomer vraag naar tour de stad 's nachts. Tijdens het seizoen van de Witte Nachten van St. Petersburg is bijzonder aantrekkelijk. In juni-juli 's nachts op de straten en de kades van St. Petersburg mensen iets minder dan geen dag.

Alle bruggen te bewonderen over de Neva, vuurwerk en een licht-water-music show, die wordt gehouden om de noch.V Sint-Petersburg heeft vandaag meer dan 200 musea, ze zijn allemaal welkom in de hallen van hun bezoekers en bewoners. Constante vraag excursies naar de Hermitage - de derde grootste museum in de wereld en het grootste museum van Rusland. Het zal interessant zijn om het Russisch Museum, die ongeveer 400.000 items is te bezoeken, is de grootste opslagplaats van de binnenlandse kunst.

Ook interessant om het kabinet van Curiosa, Menshikov Palace, Engineers (Mikhailovsky Castle), Peter en Paul Vesting, St. Isaac's Cathedral, Museum-monument Verlosser op hetbloed enz. bezoek Als de toerist touring in St. Petersburg en vervolgens in de tour programma is normaal opgenomen uitje. Meestal is dit Poesjkin of Peterhof. De stad van Poesjkin - een van de mooie buitenwijken van St.Sint-Petersburg.

Tijdens een rondleiding door toeristen bezoeken de Catherine Palace - de zomerresidentie van de Russische tsaren van de Romanov-dynastie, waar de wereldberoemde Amber Room . De belangrijkste attractie van Peterhof is de lagere park, waar u kunt genieten van de vele fonteinen. Peterhof, bewonderen zonder uitzondering. Als u van plan bent een reis naar St. Petersburg, deze plek is zeker posescheniya.Pomimo rondleidingen door de stad en buitenwijken kan ergens ver weg, bijvoorbeeld in Novgorod, Vyborg, Pskov, Tikhvin.

Elk van deze steden is uniek in zijn eigen manier.
Rondleidingen in St. Petersburg | Travel Agency "Neva ruimten"

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.