The social network

picture picture picture picture
logo

Toeristische Mekka

Nergens in de Republiek Adygea u niet zult vinden nog zo'n een gemakkelijk toegankelijke en schilderachtige locatie, zoals Khadzhokh en zijn omgeving. Hier voor u klaar en zijn oprecht blij voor jou. Kom en je zult de goddelijke schoonheid van de hier geschapen prirody.Priroda een "bunch" van verbazingwekkende bezienswaardigheden te bezoeken.

Geen enkele andere stad, dorp of gehucht van Adygea kan niet worden vergeleken met Khadzhokh door de aanwezigheid in de nabijheid van de prachtige creaties van de natuur, en tal van archeologische en historische bezienswaardigheden, culturele objecten, de oude bewoners epoh.Inostrannye toeristen elk jaar rest in de bergen van Adygea, merkte met verbazing beauty wild en onbewoond valleien. Te vergelijken ons met Zwitserland, met bergen Europa, Franse Alpen en het Hoge Tatra, ze beweren dat Adygea niet onderdoet voor hen in schoonheid, maar ook hoger dan hen.

Na alle bergen van Adygea heeft zijn oorspronkelijke behouden. Voor toeristen in Moskou, St. - Sint-Petersburg, Rostov en Krasnodar Khadzhokh - deze toeristische "Mekka", camping paradijs. Op elk moment van het jaar hier onverminderd door stroom pelgrims, die hebben gekozen godheid zelf prirody.Hadzhoh grote schoonheid aan drie zijden beschermd is tegen wind door een bergrug.

In de komvormige vallei van het gunstige klimaat. Het groeit in het wild in een van de eeuwige boom land - taxus. Op rotsachtige richels stijgende berberis, jeneverbes, wilde druiven, eetbare kashtan.A kakya exotische vissen hier! Veel mensen denken dat de koninklijke vis - forel is alleen te vinden in de bovenloop van de rivier Belaya, Kishi, Bezymyanka. Maar het is niet.

Boven en onder de canyon Hadzhohskogo, met uitzondering van forel, gevangen in de diepe poelen van chub en usach.Vokrug Khadzhokh op de hellingen van de bewaard gebleven oude Circassische tuinen. Circassische, stretching in de bergen, had geplant appel, peer, walnoot en kastanje. Goede praktijken en vandaag brengt mensen een plezier en dankbaarheid van de nakomelingen.

Soms heb ik was verrast om te voldoen aan in de bergen van peer of appel Khadzhokh twee omtrek, en haar grote culturele voordelen. Mensen beschermde het bos, zorgen voor de vruchtbaarheid van de tuinen. Royaal van hun bos, zelfs tijdens de magere jaren, mensen leefden zijn gaven.
  Auteurschap: Ecoclub Economie - Toerisme en de rest van Adygea.

Bergen van Adygea en Krasnodar Territory.

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.