The social network

picture picture picture picture
logo

Behandeling in Karlovy Vary

Karlovy Vary terecht op de eerste plaats onder de Tsjechische spa's. Karlovy Vary is terecht een "gem" resorts. Karlovy Vary - een geweldige plek voor Home en behandeling: de meest sovremennKarlovy Vary, Tuin Kolonadaaya infrastructuur naadloos hier gecombineerd met een oude arhitekturoy.Karlovy Vary - het grootste resort van de Tsjechische Republiek - ligt op 120 km van de Praag in het westelijk deel van Bohemen, 45 km van de grens met Duitsland, in de vallei van de rivier de warmte op haar samenvloeiing met de rivier Ohre.

De schilderachtige vallei op een hoogte van 400 m boven de zeespiegel en wordt omringd door de overslag van ertsen en Doupov bergen bedekt met mooie Slavkovsky lesom.Po legende, de grondlegger van Karlovy Vary is de Romeinse keizer en Tsjechische koning Karel VI, die ontdekte de hete bronnen tijdens het jagen herten. Zeshonderd jaar na Charles die hun gezondheid te verbeteren komen naar de magie stroom.

Veel beroemde mensen hebben hier bezocht: Russische tsaar Peter de Grote, Goethe, Schiller, Gogol, Bach, Paganini, Chopin, Mozart, Beethoven, Tchaikovsky, Dvorak en drugie.O taalbarriere kan worden vergeten: het personeel van hotels, resorts, restaurants en bars in Carlsbad spreekt in Carlsbad russki.V je in contact met de schoonheid van de natuur en kunst. En nog altijd de belangrijkste schat van Karlovy Vary - warme minerale bronnen waarvan het water is uniek in de kenmerken en het resort biedt een basis lecheniya.Mineralnye bronnen - is de hoeksteen, 'alfa en omega "van de kuren in Karlovy Vary.

Totaal aantal geregistreerde bronnen in de stad en omgeving - 132, ook degenen die hebben opgehouden te bestaan. Bestaande bronnen - meer dan 60, voor therapeutische doeleinden wordt gebruikt door 12 van hen. Bronnen verschillen van mening over de temperatuur (34-73 ° C), de inhoud van kooldioxide CO2 en prestaties. Waterbronnen worden gebruikt om te drinken, baden, wassen, irrigatie en andere speciale procedures. Voor therapeutische doeleinden, wordt ook gebruikt in Karlovy Vary thermische zout, die wordt geleverd in vele landen.

Carlsbad vuil - ook een onderdeel van spa lecheniya.Metody lecheniyaOsnova van de behandeling - een regelmatige inname van mineraal water zoals voorgeschreven door een arts die bepaalt de hoeveelheid water en een keuze istochnika.Drugoy deel aan spa-behandelingen zijn: voeding, verschillende soorten balneoprocedures, hydrotherapie en andere behandelingen. Complex spa-behandeling bestaat uit: * de benoeming van de drink-tarief * medische onderzoeken (de eerste, monitoring, final), * laboratorium studies (ECG met een beschrijving en hoeveelheid van het onderzoek - als de patient), * voeding * 12 tot 19 procedures per week .

Op de dag die met 2-3 (soms 4) Procedure: een hoofd en 1-2 te ondersteunen. Lijst van de procedures opgenomen in de standaard set van de klassieke Karlovy Vary behandeling kan varieren, afhankelijk van sanatoriya.Osnovnye procedures: * Alle soorten baden (mineraal, parel, koolzuur, vortex, jodium, etc.) * hydrotherapie (power douche, of "Scotch" onderwater massage, vibrerende baden, voetbaden, etc.) * Verschillende soorten massages (reflexologie en gedeeltelijke klassieke) * Droog koolzuur baden, paraffine kompressen of * parafango, * modder therapie (niet altijd inbegrepen in de prijs).

Aanvullende procedures: * electro (diathermie, diadynamiek, echografie, Stanger bad - galvanische, elektroforese, etc.), inademen * * fototherapie (Bioptron, solux, bergen zon) * laser (niet altijd inbegrepen in de prijs) * pneumo (gas injectie), * sauna met revalidatie zwembad, * Zwembad * fysiotherapie, acupunctuur * (niet altijd inbegrepen in de prijs) * magneet (niet altijd inbegrepen in de prijs), cryotherapie (niet altijd in de prijs inbegrepen). Procedures voor een extra vergoeding: * zuurstof therapie (kislorodolechenie) - soms opgenomen in de kosten van de behandeling, * en darm lavage met mineraal water - soms opgenomen in de kosten van de behandeling, * tractie (trekkracht) van de wervelkolom - zijn soms opgenomen in de kostprijs van de behandeling, lymfedrainage * * acupunctuur, homeopathie * * myostimulator * Aromatherapie * gom irrigatie met mineraalwater, bad * met kruiden.

Een aantal van deze procedures kunnen de kosten van de behandeling, afhankelijk van de specifieke kenmerken van de geselecteerde resort. Procedures voor een extra vergoeding kunt u een doktersrecept alleen. Indicaties voor behandeling: * gastro-intestinale aandoeningen, * metabole en endocriene functies, * aandoeningen van het bewegingsapparaat, * kanker.

Spijsverteringskanaal ziekten: * chronische maag dyspepsie, maagzweer en 12 duodenale ulcera, postoperatieve staat *, * chronische gastritis, * chronische en acute gastritis, functionele darmziekte *, * chronische obstipatsiya * irritatie van de maag en darm, inflammatoire darmziekten *, * status na resectie van dunne en dikke darm, galblaas ziekte * en galwegen, postoperatieve status *, * status na een acute ontsteking van de lever, chronische hepatitis B *, steatose, cirrose van de lever * zonder complicaties * ziekte van de pancreas klier * cholecystitis. Metabolisme en endocriene functies: * overgewicht, jicht *, * constipatie, diabetes *, * giperlipoproteynemiya.

Ziekten van het bewegingsapparaat: * metabole ziekten met schade aan de gewrichten, * algichesky wervel syndroom (rugpijn) * pijnlijke functiestoornissen van de wervelkolom, * post-traumatische toestand van het bewegingsapparaat en de staat na de orthopedische chirurgie (met behulp van een prothese articulaire ) * vervormen artrose, artritis zonder ontsteking *, * het probleem van de aantasting van de wervelkolom en gewrichten, juveniele scoliose * * onkologicheskie ziekte * revalidatie na een verloop van de behandeling van kanker, * Stress, emotionele toestand van leegte, * gom. Contra-indicaties voor behandeling: * zwangerschap * diverse stenose, obstructie of een infectie * galwegen * leverfalen en verergering van chronische ziekten * klinische tekenen van circulatiestoornissen, frequent bloeden * * maligniteit * Epilepsie * Hypertensie boven de 110 mm Hg . Kunst. * TB * psychiatrische ziekte, alcoholisme en middelenmisbruik *.
http://www.medic-tour.ru/lechenie-i-ozdorovlenie-na-kurortakh.htm

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.