The social network

picture picture picture picture
logo

Drie gebouwen in de Tsjechische Republiek zijn genomineerd ...

Geselecteerd voor hun ekologchnost, de mogelijkheid om elementen van de oude en nieuwe, perfect combineren in harmonie met de omgeving van de Tsjechische drie gebouwen waren genomineerd voor de prestigieuze prijs Europa moderne architectuur Unie.
Tsjechische Kamer van Architecten heeft naar voren gebracht een voordracht aan de Environmental Education Center Slunakov in Hill over de Morava, het nieuwe gebouw CSOB Bank Praag 5 en de hoofdstad hotel "Metropol" in het centrum.

Tsjechische Kamer van Architecten gelooft dat het gebouw ontmoet op een voldoende hoog niveau om te worden gepresenteerd aan de internationale publieke opinie. Projecten zullen in staat zijn om de bewustwording van het Tsjechische architecten aan te tonen over de laatste ontwikkelingen en attitudes die in de omgeving, en zal in staat zijn om getuigen van hun vermogen om te concurreren met andere vertegenwoordigers van Europa.

Objecten, zeker niet een willekeurige keuze, Slunakov vorig jaar ontving de prijs van de Tsjechische architectuur gemeenschap, CSOB gebouw werd uitgeroepen tot de Tsjechische Republiek in 2007, en ontving de Grand Prix van de Tsjechische architectuur gemeenschap in 2008, heeft het hotel "Metropol" is bekroond met de Gebouw van het Jaar 2008.
Het doel van de prijzen, Mies van der Rohe, noemde de naam van de Duitse architect Ludwig Mies van der Rohe, om de kwaliteit van de architectuur te behouden, om haar rol geven in de vorming van de Europese samenleving en cultuur.

De prijs is ingesteld in samenwerking met de Europese Commissie en de Stichting Mies van der Rohe in Barcelona. Volgens de vertegenwoordiging van de Tsjechische Republiek is een goede toepassing voor de Tsjechische architecten. In dat dit een kans om hun kracht te testen in concurrentie met de beste, de sterkste van de rest van Europa.

Heel vaak, dat op lokaal niveau het opmerkelijk lijkt het, in concurrentie met de beste voorbeelden van de hedendaagse wereld architectuur is gewoon een goede kwaliteit en tevreden.
Tijdens de bouw van het "Metropol", het toevoegen van moderne elementen in overweging werd genomen door de historische context van de omringende ruimte. Geen twijfel, kijkend naar het gebouw, zal het mogelijk zijn om het te zien als een modern stuk, maar niet alle items zijn zo gemaakt dat het huis bij uitstek geschikt is voor de historische en sociale omstandigheden.

Dus het "Metropol" als een architectonisch object is algemeen erkend, niet alleen tussen deskundigen, liefhebbers van moderne architectuur kunst, maar ook erkenning gekregen voor de eenvoudige inwoner, verrukt het oog voorbijganger Beginner drinkt zijn kop koffie.
Slunakov centrum, ontwikkelen van het concept van het gebouw, de naam van het Centrum for Environmental Education, is om te denken als 'milieuvriendelijke'.

Tsjechie heeft opgelopen heel weinig ervaring in het ontwerpen van dergelijke gebouwen, ontwerpers en ingenieurs hebben geprobeerd om de internationale prestaties en kennis toe te passen, aan te passen aan de lokale omstandigheden. In dit geval is de uitdaging was om een ??gebouw met behulp van standaard technologieen, natuurlijke materialen om de ideeen zo harmonieus met de omgeving op het gebied van ontwerp uit te voeren ontwerp. Natuurlijk moet dit alles gecombineerd worden een zeer esthetische uitstraling.

Grootte van het gebouw CSOB Bank zijn vrij complex, maar dit heeft niet voorkomen dat een indrukwekkende staat van dienst. Dit project heeft ertoe bijgedragen de aandacht vestigen op kantoorgebouwen ook. CSOB is het enige gebouw in Europa de gouden certificaat LEED (programma vastgesteld door de Verenigde Staten, het markeren van een project-leiders op het gebied van energie en milieu).

Cash Prize Mies van der Rohe is 50 000 euro, maar slechts een deel, en ook kan dienen als een nominatie voor een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van architectuur, het verbeteren van bouwnormen, de aandacht vestigen op het land, de cultuur, niet in het minst om zich te architecten.
Architectuur is een afspiegeling van de cultuur en maatschappij in het algemeen. Deze awards - een kans om de meest interessante ideeen en mogelijkheden te drukken, prestaties, het niveau van een land te vermelden in deze context.

Bedrijf "Sun City"
http://www.sun-city.com.ua
Gebaseerd op materiaal van The Prague Post

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.