The social network

picture picture picture picture
logo

Geschenken van de Tsjechische Republiek

Naar de Reizen in een of ander land, we natuurlijk nadenken over wat er zou zijn zo speciaal en onderscheidende om dit land om hun familie en vrienden mee te nemen.
Laten we eens kijken naar de Tsjechische Republiek. Land in het hart van de Europa, bekend om zijn verscheidenheid aan fauna, middeleeuwse gebouwen en een uitstekende keuken. Laten we duiken in deze prachtige wereld!

Economische en culturele centrum van de Tsjechische Republiek is natuurlijk, Praag - heeft de stad een zekere geheimzinnigheid, die trekt zich steeds weer behouden, eindeloze stromen van toeristen en gewone avonturiers. Dus wat maakt dat mensen van over de hele wereld komen naar deze stad? Er is geen twijfel - is het verleden van Praag. Tijdens de Tweede Wereldoorlog, het historische centrum van Praag, was niet gewond, dat gaf ons de gelegenheid om het culturele erfgoed van het middeleeuwse Europa uit de eerste hand te zien.
 
Maar dichter bij de geschenken!

Zijn Reizen raden te beginnen met een bezoek aan de Karelsbrug. Dit - de plaats waar u niet alleen genieten van het prachtige landschap van de stad, maar bijvoorbeeld, koop je eigen portret, dat u een van de kunstenaars of de aankoop CD met muziek putten uit het spelen op een zeldzame middeleeuwse instrument (je weet wat citer ?) Volgens de Tsjechen zelf - "Wat Tsjechisch -. een muzikant" Inderdaad, de geschiedenis kent vele van de grote Tsjechische musici en componisten.

Symfonisch gedicht van Antonin Dvorak, volksmuziek concerten van Joseph Myslivicheka, de nationale opera Bergey Smetana, Bohuslav Martinu, muzikale impressionisme - een klassieke muziek. Liefhebbers een unieke kans om de Tsjechische viool of gitaar beroemde merk te verwerven "van Cremona."
Op de Karelsbrug kunt u een paar uur, het bewonderen van de Persoonlijke kuststad, het kopen van kleine cadeautjes: van sieraden en eindigend met de prachtige landschappelijke schilderijen.

In de middaghitte en u wilt een koel verfrissend drankje te drinken. En wat is er mooier dan het beroemde Tsjechische bier? Zeker als je - in de Tsjechische Republiek:) In elk deel van dit land, en vooral in Praag, vindt een groot aantal 'van de Tsjechische pivnits "- kleine restaurants waar u kunt proeven van de verschillende soorten van gerst, tarwe, rogge en mais bier. Naast een pivnitsey, en soms in zichzelf, is een souvenirwinkel waar u kunt liter bier mokken kopen met een verscheidenheid aan thema ornamenten en inscripties.

Dit is een goed cadeau voor je familie en vrienden. Een werk van een eetlust, kun je veilig naar de dichtstbijzijnde restaurant kennis te maken met de lokale keuken. Ik weet zeker dat je zult inheemse Tsjechische gerechten wilt! Dus waarom niet pick-up enkele van de mysteries van de Tsjechische koks naar hun thuisland? In de winkels, de straten van Praag, kunt u eenvoudig kookboek ontdekken met honderden interessante recepten.

Wandelen door het centrum, waarschijnlijk vindt u winkels met middeleeuwse wapens, armour en andere attributen van ridderlijkheid. Voor fans van ongebruikelijke cadeaus zullen ze een goede aanvulling en inning van de "oorlog als een herinnering" over het bezoek aan de Tsjechische Republiek. Voor de echte kenners, zijn professionele meester smid, die elk redelijk verzoek uit te voeren. Of, de schietbaan om "Zlate Street" (Golden Street) te bezoeken, kunt u opnamen maken van de kruisboog van het heden! En in het geheugen - pick prostrelyannuyu doel.

Als je liever een "meer liefdevol geschenk", de Boheemse glasblazers staan ??altijd klaar om iets speciaal en uniek cadeau: een lead kristal, geslepen glas, glazen beeldjes, kerst ornamenten en kroonluchters zijn te wachten op hun eigenaren. Misschien zal dit de meester van je worden?
Een aantrekkelijk cadeau voor meisjes beroemde sieraden zijn van de Tsjechische granaat, die wordt geproduceerd alleen in de Tsjechische Republiek. Hij is gecrediteerd met medicinale eigenschappen: Granaat helpt bij verdriet, geeft moed en dapperheid, kracht en "vrolijkheid van het denken."

Volgende, de Tsjechische Republiek! Immers, je al weet dat je kan brengen:)
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.