The social network

picture picture picture picture
logo

Het verkrijgen van een werkvisum in de Tsjechische Republiek

Het verkrijgen van een verblijfsvergunning (vergunning) in de Tsjechische Republiek, eventueel op verschillende manieren: 1.Poluchenie jaarlijks visumnummer tot 65, met de registratie van een rechtspersoon in Chehii2.Poluchenie jaarlijks nummer van het visum 62 wanneer u een prive-3. jaarlijks nummer van het visum 61 bij de registratie arbeidsovereenkomst te worden ondertekend met de Tsjechische rabotodatelem.4.Polucheniya een van deze visa op basis van de wet "inzake gezinshereniging"
In dit artikel beschouwen we een derde optie in detail beschrijven van de procedures en documenten die nodig zijn voor registratie.

Het verkrijgen van een werkvisum is de makkelijkste manier om een ??verblijfsvergunning in de Tsjechische Republiek te verkrijgen, hoewel de procedure van inschrijving en het consulaat is vrijwel identiek op het gebied van registratie en het aantal documenten voor registratie en het krijgen van 62 of 65 een visum. Ontwerpen visum wordt meestal gebruikt door mensen met een profiel in de bouw, restaurant, hotel en magazijn industrie. Er zijn buitenlandse burgers die het hoger onderwijs en worden aangetrokken door goed betaalde banen.

Maar er zijn niet veel concurrenten. Uitgifte van een werkvergunning in de tweede helft van 2007 was traag en ingewikkeld vanwege de eisen van de Europese Unie (EU) om de toegang van de Tsjechische Republiek te verminderen Europa buitenlandse burgers met een lage opleiding. Allereerst werd deze eis gesteld als gevolg van gebeurtenissen van de Tsjechische Republiek in het Schengengebied 12/21/07. Regeringen van de landen (EU), was volkomen van bewust dat de openstelling van de grenzen in het westen zal menskracht drain uit de nieuw toegetreden landen, waaronder de Tsjechische Republiek.

Om deze reden is het krijgen van de business visum (62 of 65) was en is nog steeds de meest populaire en gegarandeerde ontvangst van de verblijfsvergunning in de Tsjechische Republiek.
Voor het verkrijgen van arbeid visum nodig 61 tot en met een werkgever te vinden in de Tsjechische Republiek. Een aanvrager kan zelf doen of het gebruik van de diensten van een uitzendbureau.

Voor het verkrijgen van een pakket van documenten in de Tsjechische Republiek een betrouwbare uitvoerder nodig hebt, en van een buitenlandse burger volgende documenten: kopie van het paspoort .* medisch attest van een therapeut met een werkvergunning .* kopie van geboorteakte (notariele) .* 3 foto's (3,5 x4, 5 mm). * Volmacht van een buitenlander in zijn vertegenwoordiging in de Tsjechische Republiek in het ontwerp van een pakket van documenten en het ministerie van werkgelegenheid .* bewijs van goed gedrag in het land van verblijf .* vragenlijst met persoonlijke gegevens (voorbeeld meegeleverd).
De vertegenwoordiger van de Tsjechische Republiek legt de volgende documenten: een arbeidsovereenkomst (een contract met een Tsjechische werkgever) een bewijs van goed gedrag in Chehiirazreshenie op rabotudokument bevestigt woonplaats in de Tsjechische Republiek (een huurcontract of een bevestiging van de werkgever verstrekte leefruimte).

De bijlage bij de overeenkomst met de verklaring van de inventaris nedvizhimosti.godovuyu ziektekostenverzekering in de Tsjechische verzekeringsmaatschappij ten tijde van de visumaanvraag (vaak deze dienst wordt geleverd door de werkgever zelf.) Alle documenten ingediend door een buitenlander betreft, moet worden vertaald in het Tsjechisch taal en de Tsjechische gecertificeerd gerechtstolk of notariusom.srok ontwerp en voorbereiding van documenten van de Tsjechische kant is een gemiddelde van een keer per maand.
Naar aanleiding van de indiening van een vreemde set van documenten aan de Tsjechische consulaat om te wachten op het visum wordt afgegeven binnen 160 dagen vanaf de datum van indiening.

Op het moment van bestudering van documenten consulaat paspoort blijft in handen van de burger, en hij kan volledig te benutten.
Opgemerkt moet worden dat de 61 visa buitenlander kan geen onroerend goed te verwerven in de Tsjechische Republiek of het gebruik van de diensten van een hypotheek credit. Er is echter een versie na jaren van het leven in de Tsjechische Republiek in voortzetting van de werkzaamheden van visa aan status te wijzigen door het openen van een rechtspersoon en visum 65.

61 jaar visum verlenging dient jaarlijks uit te voeren, in tegenstelling tot 65 visa, volgens welke na het eerste jaar verblijfsvergunning wordt afgegeven voor een periode van 2 jaar.
Met een werkvisum buitenlander die werkzaam zijn in de wetenschappelijke of openbare instellingen, en van belang voor de Tsjechische staat kan gebruik maken van de 'pilot-project "om de ontvangst van permanent verblijf in de Tsjechische Republiek te versnellen (meer details over dit project te lezen in een van onze vorige artikelen)

Kans Als alternatief, wanneer een kandidaat is zelf-werkgever in de Tsjechische Republiek. Na onderhandelingen en blijken van belangstelling in de overname van de Tsjechische kant van de werknemer, werkgever Tsjechie neemt het volledige ontwerp voor de voorbereiding van alle documenten voor indiening bij het consulaat. In dit geval, de buitenlander bespaart geld voor bemiddeling bij de inschrijving.

Voor advies, het opstellen van documenten voor een werkvisum en veilige ontvangst, dan kunt u ons bedrijf te contacteren. Het maken van een turn-key service aan de passage van de documenten in de buitenlandse politie de steun van de Praag brengt u het gewenste resultaat en de mogelijkheid om wonen en werken in de Europese Unie.
www.czechviza.ru
www.pragalev.cz

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.