The social network

picture picture picture picture
logo

Hoe WC vinden in Praag

Praag is niet voor niets bier kapitaal. Praag bier tuinen gelegen op slechts 100 meter. In Praag, kunt u proberen de zes traditionele bieren, zoals Kozel, Pilsner Urquell, Staropramen, Gambrinus, Budweiser, Krusovice en de bieren gebrouwen in kleine brouwerijen. Maar de vraag is niet over. Waar in de Praag om een ??toilet te vinden?

Praag de kracht zorgde voor ons bierliefhebbers. Zoals u weet, heeft het toilet niet te willen onmiddellijk na de aanneming van deze geestelijke drank, en vlak voor, laten we zeggen, de ingang van de metro. Als u de metro in de tijd, dan kunt u altijd hoop voor toiletten, die zijn uitgerust met alle metrostations, of liever de overgangen.

De kosten van het toilet 5,10 euro. Toiletten zijn te vinden op de index. Bijvoorbeeld, op het Wenceslasplein, waar er drie metrohaltes van het museum aan de top van het toilet is midden in het overgangsgebied in het midden van het station Mustek op de links-en rechtsonder, en ze worden geconfronteerd met het museum.
Maar wat als je terug naar het hotel laat? U kunt wandelen in een restaurant en vraag naar de toilet. Maar vergeet niet om op de bar de barman 5,10 NOK.

Het is gebruikelijk, en je zal achtervolgen niet. En zeg de barman het volgende: "Gde tAdy te gaan?" Wat betekent "waar is het toilet?". U krijgt te zien.
Zeer afgeraden in te gaan op de struiken om zich te ontlasten in de hoek.

Net als in Praag om een ??wc reis te vinden

je bent niet aangeraakt, maar voelde je gepast zou zijn. Je bent gekomen om de Tsjechische Republiek de nieuwe ronde als een toerist, en het is zeer merkbaar. Probeer met de Tsjechen mengen in de elementaire vormen.
MY NEW TOUR. www.mntour.ru

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.