The social network

picture picture picture picture
logo

Smakelijke giften uit Duitsland

Nature krankzinnige schoonheid, kleine, knusse thuis ... landschappen, doet denken aan rust en stilte, geleidelijk vervangen door westerse stedenbouw, een beetje agressief, een beetje eenzaam. Het is zo anders - Duitsland.
Het kiezen van reis naar Duitsland, je nooit een moment spijt.

Health, in samenwerking met de Duitse pragmatisme, zeker niet onberoerd laten. Natuurlijk, de Duitsers een andere natie, en, aanvankelijk, hun houding gaf kou en arrogantie, maar ik kan u dat dit slechts een eerste indruk te verzekeren! Duitsland is vergelijkbaar met de bewoners: blijkbaar niet erg vriendelijk, na een bepaalde tijd, moet u besteden aan u de geheimen, die veel heeft ze.

Boast Duitsland echt iets hebben. Neem bijvoorbeeld de wereld-beroemde Duitse bier. Diversiteit aan rassen en soorten kunnen verwarren de meest verfijnde fijnproevers: Pilsner, Altbier, bokbir, tsvikelbir, rauhbir en feestelijke festbir. Het is gemakkelijk om in de war raken, vooral als je geen Duits spreekt, toch?

Dus eerste dingen eerst.
Pilsner - bier van lage gisting. Het is - de bittere en bestaat uit 4 tot 4,8% alcohol.

Hij verkocht in heel Duitsland, maar vooral - in het noordelijke deel van het. Voor de eerste keer dat dit bier werd gebrouwen in Bohemen in Pilsen. Altbier - dankt zijn naam aan het Latijnse woord altus ("aan de top") tijdens fermentatie van gist blijft aan de top. Met andere woorden, de 'bier van hoge gisting. "

Het heeft de smaak van hop. Naast de Pilsner, Alt bevat ongeveer 4,8% alcohol. Zijn geboorteplaats - Dusseldorf, de Rijn stroomafwaarts.

Bokbir - sterk bier met een alcoholgehalte van ongeveer 6-10%, dus het loont om voorzichtig te zijn met zijn overmatig drankgebruik. Tsvikelbir - modderige ongefilterde en ongepasteuriseerde (natuurlijke) bier. Vanwege het gebrek van filtratie en zuivering heeft meer gist en heeft een hogere voedingswaarde dan andere bieren. Rauhbir - donker bier met een "gerookt" smaak. Festbir - bier brouwen in het najaar speciaal voor volksfeesten, zoals Oktobervest.

Als u reizen in een mooie campagne, kunnen we een soort wedstrijd van te regelen ", die proeven meer varieteiten van amber drinken." Het wil moedigen je aan om waakzaam te zijn en aandacht te besteden aan het woord "ras". Immers, dat is niet de kwantiteit, maar in kwaliteit.

Als je alleen reist, dan is een paar flessen bier zal een goede gave, zoals een collega.
Voortzetting van het thema van alcohol kan ook aan een kopen als cadeau aan een Duitse likeur. Zijn subtiele smaak en aroma zoals iedere jonge dame.

Daarnaast, pedante Duitsers kwamen tot drank giet het in een klein flesje van 25 tot 50 gram, wat erg handig, aangezien het bedrag van de verpakkingen een dergelijk geschenk niet brengt u het gedoe bij de douane. Naast de drank, zal Duitsland blij zijn met fatsoenlijke selectie van wijnen zowel de lokale productie en er geimporteerd uit heel Europa.
Een apart item in de opsomming van gastronomische hoogstandjes moet worden gemaakt in Duitsland Duits chocolade. Fantasieen van de Duitse gebak kan alleen afgunst.

In elke zichzelf respecterende stad kan een klein gebakje te vinden met een gevarieerde keuze aan pralines. Van fijne chocolade truffels aan de vogels - vindt u chocolade voor elk wat wils. In dit een onvergetelijke indruk op de Duitse taarten: net als in een sprookje - bedekt met veelkleurige glazuur of karamel, versierd met rozijnen of noten ... Mmmm, erg moeilijk te weerstaan!

Als je geluk hebt om naar Duitsland te krijgen op de vooravond van Kerstmis of Pasen, het zal zeker een geschenk chocolade geschenk, dat is zeker uw familie genot voor de vakantie mee te nemen.
Maar plotseling de "eetbare lekkernijen" je lijkt erg onpraktisch cadeau? Ga dan naar uw dichtstbijzijnde winkel: kan het gemakkelijk vinden van de juiste geschenk.

Als je de mogelijkheid om, loop dan naar de winkels van modieuze kleding, ze zijn vaak gevestigd in grote winkelcentra. Prijs overeen met de kwaliteit, zodat de goederen voor een koopje eigenlijk alleen te vinden tijdens de verkoop.
Rijndal, de Baltische kust, het Zwarte Woud, Beieren, schilderachtige meren en bergen Feldberg ... Ik hoop dat je vele delen van de rijke Europese landen en presenteert gebracht door familieleden, vrienden te bezoeken, laat ze haar "smaak" te voelen.

De landen met de controversiele verleden en heden voorspoedig.
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.