The social network

picture picture picture picture
logo

Toerisme en reflectie

Wat kan charme meer dan Reizen in Europa, en de hele wereld Deze vraag is voor elke persoon om te reageren, maar we kunnen niet eens zijn met een ding:? Alle uithoeken van de wereld waarin je nog niet van plan om te bezoeken, en alleen, trekt in de hoofden van de tot nu toe niet gezien ons foto's en landschappen. Alsof we leven, zelfs voor het kopen van de ticket en boarding, bijvoorbeeld in vliegtuigen, alle afleveringen van onze reis.

Gelukkig, of misschien niet, onze ideeen en fantasieen over het nieuwe land, blijft achter de liner, zodra hij stijgt in de lucht ... je wandeling door de smalle straatjes van de oude Praag of lopen in een gezellig , een klein cafe Krakau, je een kopje koffie en een glas van ijs water orde op de koop toe. Mooie serveerster glimlachte en strekte zich uit naast de koffie, de kleine donut op het huis ... dan naar buiten gaan en je gevolgd en al glimlach, alsof hij kwam in het cafe is niet de eerste keer in het leven, nog een keer na het werk.

Wandeling met zorg, en men kijkt naar de gebouwen, parken, bloemperken met een steeds weelderige gras en bloemen, trottoirs, zonder een enkele sigarettenpeuken en trash. Blijven om foto's te nemen en niet merken dat al de batterij in fotoapparate.Sidish op het balkon in een hotel in Bourgas, achter de achterste kamer van dit niveau, wat niet zou zelfs kunnen denken zit in zijn appartement gekregen. Op televisie, muziek afspelen en flash video's, die je nooit gehoord.

Onder het balkon, op ongeveer tien meter, kabbelende zee, kleine golven slaan op het net aan de wal. Het hotel en het personeel zijn altijd blij om u, glimlachen, een grapje - doen alles alleen voor de persoon zich prettig voelt! Meiden, het maken van de schoonmaak, snelle en iedereen gaat naar de kamer te verlaten toen er plotseling uw vozvraschenii.Vzyav een auto, twee uur om gemakkelijk te Sunny Beach, Burgas en Varna kruis in de herfst. De weg, net als een streamer, wind in de bergen. De bergen trekken zijn pittoresk en uniek landschap.

Het lijkt erop dat er geen directe kilometer weg tussen deze goroda.Desyat dag van de tour voorbij was, en vliegt u terug. Er waren slechts aangename herinneringen, en duizenden emoties - dit alles was anders, niet als zielig schetsen van ons bewustzijn te reizen. Misschien in deze ligt de interesse in het leven? ..
Foto's Europa

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.