The social network

picture picture picture picture
logo

Trips in Praag en de Tsjechische Republiek. Hoe moet ik ...

Tsjechie - een klein land in het hart van Europa. Nu, in het hart van een verenigd Europa. Ik weet zeker dat degenen die in Praag en andere Tsjechische steden en oude kastelen weer naar droom om terug te komen, dit keer met vrienden en familie in om opnieuw ademen de sfeer van een middeleeuwse stad, en opnieuw en opnieuw te genieten. Het is moeilijk om waarom, maar voor onze landgenoten zeggen in de geest en energie Praag is veel dichterbij dan, bijvoorbeeld, Parijs, Rome, of een andere stad.

Rise Praag en de Tsjechische Republiek hebben de XIV eeuw. Het was keerde daarna terug naar Praag, Karel IV - Koning van Bohemen en later keizer, was geschokt door wat hij zag de armoede en verwoesting van zijn vaderland, waar hij was vele jaren weg. En hij besluit in te schakelen van de stad Praag, Tsjechische Republiek en de staat in een welvarend land.

Geen wonder dat Karel IV genaamd de "vader van de natie, 'het was in zijn regering, werd opgericht door wat ze willen toeristen uit de hele wereld die naar Praag Pragu.Istoriya zeer interessant te zien - het is de heldenmoed van sommigen, en verraad van anderen, Het is roddel en de grote mannen van fraude, dit broedermoordende oorlog, het talent van architecten die bouwde deze schoonheid, dit werk van ambachtslieden en gewone mensen. En het natuurlijke verlangen van de toeristen die hebben gezien de schoonheid - het is om meer over de geschiedenis van dit kleine land, en dit prachtige gorode.Gidov leren in Praag veel, maar dan zult u met mij eens dat vertellen over de geschiedenis van de gedenkwaardige, kan enige gids - Native van Praag - een man die hier geboren en getogen, die leven door hun eigen stad, die het voelt, en echt weet.

Ik weet zeker dat voor degenen die echt willen het maximale weten, is het noodzakelijk om een ??individuele reis van Praag te bestellen. Geniet van Praag, voor elke rustige straat verbergt een veel legendes en verhalen. Geniet van Praag, stapt uit de drukke toeristische routes en rustige plekken in de stad of Strikt Lesser, op de bank zitten en voel de sfeer van deze prachtige stad.

Weten wat om naar Praag te leren voor een paar dagen nog steeds niet toch proberen,, proberen te "begrijpen de onmetelijkheid," en probeer een manier om een ??reis naar Praag boek te vinden. Sterker nog, in de Tsjechische Republiek zijn zo veel interessante plaatsen - Karlovy Vary, waar elke dag - een vakantie. Kutna Hora - de stad in zijn tijd proberen te concurreren met Praag, waar zelfs vandaag de dag kun je naar beneden gaan in de mijn, waar ooit zilver gewonnen, bezoek het ossuarium, waar velen zijn zelfs bang om te gaan, of ga naar de kathedraal van St.

Barbara, die werd gebouwd als een reactie op de kathedraal van St. Vitus in Praag. Konopiste, Karlstejn, Tsjechie Krumlov Hluboka nad Vltavou - dit is niet een volledige lijst van historische plaatsen de Tsjechische Republiek. Terwijl in de Tsjechische Republiek, vergeet niet dat het het centrum van Europa, en naar Dresden, Wenen en Neurenberg - op een steenworp afstand Een mooie Home.

Have a nice gids!
Katerina - uw gids in Praag

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.