The social network

picture picture picture picture
logo

Vervanging van het paspoort (voor burgers ...

De eerste optie van de vervanging van een paspoort dat geldig is ten einde loopt, een trip naar zijn woonplaats. In dit geval, de burger kan beroep doen op de ministerie van Binnenlandse Zaken of de lokale Visa Bureau en het buitenlands paspoort op de standaard voorgeschreven door de Wet van de Russische Federatie, de procedure te vervangen.

Opgemerkt moet worden dat het oude paspoort is geannuleerd, maar moet dat door een burger zijn op je handen, omdat het kan is geldig op lange termijn visum voor de Tsjechische Republiek die nodig zullen zijn bij het oversteken van de grens, terug te keren naar de Tsjechische Republiek. In dit geval is een buitenlandse burger aan de grens moet het oude paspoort met geldig visum en nieuwe paspoort voor te leggen met een nieuwe vervaldatum.

Je kunt via de procedure van de visumsticker in een nieuw paspoort in een van de consulaat kantoren in Tsjechie, een land waarin er een vervangend paspoort, maar in dit geval is het noodzakelijk om toegang te verkrijgen om het consulaat van de Tsjechische Republiek bij de receptie op het visum op basis van de oude visum en een nieuw paspoort te verkrijgen. Deze procedure kan nemen van een tot zeven dagen afhankelijk van de snelheid van de medewerkers van het consulaat. Na het plakken van een visum om nieuwe paspoort de grens kan worden met een nieuw paspoort.

Er zijn twee mogelijke vervanging van een paspoort van een buitenlandse burger die op het grondgebied van de Tsjechische staat, zonder dat daarbij de Tsjechische Republiek . Voor de Russische burgers, deze functies beschikbaar zijn wanneer u contact opneemt met de Russische consulaat, onderdaan zijn van andere landen die in het consulaat van het land, gelegen in de Tsjechische Republiek.

Er zijn twee versies van het depot voor het vervangende plantenpaspoort verschillen alleen in termen van het maken van een nieuw document, en Daarom zullen we uitleggen in welke gevallen, hoe lang is de procedure van de registratie.
In het geval dat een buitenlandse burger voordat u naar de Tsjechische Republiek voor permanente bewoning is verwijderd uit het register permanent verblijf, dat is ontslagen uit een appartement of huis na zijn aankomst in de Tsjechische Republiek hij nodig heeft om te zetten in een van de kantoren Consulaat in Tsjechie, een land waarvan hij is en krijgen op het consulaat voor een nieuwe woonplaats in de Tsjechische Republiek.

In dit geval is de procedure wordt de vervangende paspoort in de tijd tot 30 dagen. Het consulaat van het land waar de aanvraag wordt ingediend met het verzoek om de uitlevering van een nieuw paspoort, wordt een geldig paspoort en oud worden betaald de consulaire kosten voor de afgifte van het nieuwe document dokumentov.Posle krijgen een buitenlander moet van toepassing zijn op de politie, Immigratie, en krijgen een visum moet worden geplakt in een nieuw paspoort.

Als een buitenlandse burger is niet verwijderd uit het register van permanent verblijf in zijn vaderland, hij ook kan het consulaat van hun land contact over de kwestie van de vervanging van paspoorten. In dit geval is de procedure wordt gecompliceerd door het feit dat het consulaat moet de documenten op te sturen op de woonplaats van de burger en de gehele aanvraagprocedure is precies de woonplaats van een burger thuis of in het ministerie van Binnenlandse Zaken Visa Office.

De hele procedure van indiening bij het consulaat in Praag om een ??nieuw paspoort kost maximaal 180 dney.Imenno deze tijd om te verwachten wanneer u een nieuw paspoort, zo weinig tijd voor het verstrijken van oude paspoort en, natuurlijk, de lange duur van een geldig visum geplakt in een oude pasport.V deze uitvoeringsvorm van de inschrijving als burger is verplicht aan de politie, de Dienst Vreemdelingenzaken stickers op de huidige lange-termijn visum in nieuw paspoort contact. Contact opnemen met de politie, de Vreemdelingendienst in de woonplaats in de Tsjechische Republiek.

Adressen van de politiediensten, de Dienst Vreemdelingenzaken is te vinden op het internet.
Verder advies over het opstellen van documenten voor vreemdelingen en alle zaken met betrekking tot emigratie (immigratie) in de Tsjechische Republiek kunt u een advocatenkantoor "Praag Lion "door contact met ons per telefoon of door een bezoek ons kantoor.

Zelf-studie-informatie mogelijk op onze website onder "nieuws", geposte informatie in dit gedeelte zijn ontleend aan de ervaring van het bedrijf en registratie van klanten van het bedrijf.
Tsjechische Republiek. Juridische dienstverlening voor expats. Tsjechische nationaliteit, permanente bewoning. Bedrijf Praag LevVizy de Tsjechische Republiek.

Tsjechische visum. Tsjechie - permanente verblijfsvergunning en een verblijfsvergunning, visum

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.