The social network

picture picture picture picture
logo

Winkelen in de Tsjechische Republiek en Praag

Het verlangen van de mens, om iets te kopen verscheen direct na het item verscheen (productfabricage). Later, een uitdrukking, of beter gezegd het concept van "kopen" wat dan ook. Op het moment dat het product wordt geproduceerd door miljoenen kleine en grote fabrikanten.

Kies een goede kwaliteit van het product, een gerenommeerde fabrikant tegen een redelijke prijs, zelfs met de korting vakantie - ". Shopping" een probleem waar veel mensen voor wie de verwerving van goederen is uitgegroeid tot een favoriete bezigheid (hobby), getiteld Het woord 'winkelen »(shop - winkel) met engels kan worden vertaald als "going shopping". Voor veel vrouwen is "shopping" uitgegroeid tot een belangrijke anti-stress lopen, die vaak eindigen zelfs in de afwezigheid van een resultaat, bijvoorbeeld het kopen van goederen ... De auteur wil de beste opties voor je toekomst "shopping" suggereren in Praag (Tsjechie) in een van de mooiste Europese hoofdsteden.

Just er rekening mee dat de beste tijd van het jaar voor de "shopping" - deze winter, met name de periode van 27 december tot 15 januari. Op dit moment zijn de grootste procentuele korting (tot 50-80%) voor alle bekende en onbekende producenten, met andere woorden beginnen met de verkoop van de ouderwetse kleding en schoenen.

Als u niet in staat zijn om naar deze prachtige stad te komen in deze dagen, maak je geen zorgen, een goede kwaliteit tegen redelijke prijzen in Praag zijn altijd genoeg, moet alleen weten waar te gaan en wat posmotret.Nalichie vele wereldberoemde fabrikanten van kleding en schoeisel op een plaats (winkelcentrum) maakt het eenvoudiger om het juiste product vinden en maakt een zekere comfort. Amateur "shopping" kan een klok in een winkelcentrum te zijn en genieten van het proces van het winkelen.

Het is ook mogelijk, en het combineren van zakelijke met het aangename. Dit verwijst naar wandeling door de stad sightseeing en winkelen. In Praag, met zijn gevarieerde architectuur en de wereldberoemde attracties van de massa geeft het dubbele van de plezier. Het verkennen van de winkels en warenhuizen gelegen aan de oude straten van de stad, meestal streeft naar een koper om iets te inheemse Tsjechische kopen, Praag.

Dit is sieraden met granaat, sieraden, voorwerpen gemaakt van bergkristal en porselein, kant en volkskunst zijn tal van souvenirs aan souvenirs van de Tsjechische Republiek. De infrastructuur van elk winkelcentrum stelt u in staat om te ontspannen en te genieten van niet alleen individuele liefhebbers van "shopping", maar ook voor mensen die komen om het hele gezin winkel. De aanwezigheid van cafes, restaurants, bekende bedrijven, verkopers van fast food kunnen meestal ontspannen in hun "sterke" helft van de mensheid, terwijl de "zwakke" die zich bezighouden met "shopping".

Vaak zijn er winkelcentra en bioscopen, waar u de laatste box office te zien. Er zijn ook voorwaarden voor de kinderen, die op dat moment kunnen worden op de rechtbank (in de aanwezigheid van een verpleegkundige) of een ouder. Nou, voor uw auto voorzien een gratis ondergrondse parkeergarage. Tax Free systeem is verkrijgbaar in elke winkel en laat u toe terug te krijgen over de toegevoegde waarde (btw) voor de gekochte goederen na het overschrijden van de Tsjechische Republiek en thuiskomst.

Een enorme keuze aan voedsel kan ook gekocht worden bij het winkelcentrum, want elk heeft een bekende supermarkt ketens. In elke winkel kan gemakkelijk betalen voor gekochte goederen met een creditcard. Bedien winkelcentra 09-00 tot 21-00 uur.

Een groot netwerk van hardware-winkels "Bauhaus» en «BauMax" zal u toelaten om alle reparaties te kopen, klaar home of ofisa.Bolshoy selectie van meubelen voor thuis en op kantoor kan een winkel te vinden «Asko nabitek ". Routebeschrijving: Metro lijn "A" metrostation «Skalka» Praag - Sterboholy «Nakupni Centrum Stodulky», straat Narozni 1390/4158 00, Praag 13 - Stodulky
  Ares een aantal van de belangrijkste winkelstraten complexen in de Praag opties en de beschikbaarheid van vervoer: TC «Centrum Chodov» www.centrumchodov.cz vervoer: Metro lijn "C", art. m «Chodov» TC «Vinihradsky Pavilon» Passage: metro lijn "A" metrostation «Muzeum» tramv.11, stop «Vinihradsky Pavilon", Prague 2 Trading House "Kotva» Passage: metro lijn "B" metrostation «Namesti Republiky", Praag 1 TC «Palac Flora» www.palacflora.cz vervoer: Metro lijn "A" metrostation «Flora», Prague 3 TC «Tesco - Novy Smichov» www.itesco.cz vervoer: Metro lijn "A" metrostation "Andel", Praag 5 TC «Sterboholy» (Shterbogoly) op het snijvlak van Prumyslova en Sterboholska (Prumyslova en Shterbogolska), heeft in Praag 10 opende een grote korting centrum. U kunt hem bereiken op een gratis bus die elk half uur vanaf het metrostation «Depo Hostivar», lijn «A» SC Palladium, Namesti Republiky (Plein van de Republiek) winkelen Cerna Ruzeproezd bladeren:. Metro lijn "A" of "B" metro «Mustek», vervolgens te voet, Praag 1 A commerciele stad: TC «Metropole Zlicin», hypermarkten "Tesco» en «Globus + Baumarkt», «IKEA», «GIGASPORT», «La Halle», «Bata» Praag 5 - Zlicin . TC "Bauhaus" Bouw-en afwerkingsmaterialen, www.bauhaus.cz, het netwerk adres van winkels kunt kijken naar de link. Wij wensen u een aangenaam tijdverdrijf.

Excellent winkelen en een veel positieve impressies van de bezienswaardigheden van het historische Praag en "shopping" in een Europese hoofdsteden.
  
  Bedrijf www.pragalev.cz Prague Lion-immigratie naar de Tsjechische Republiek.

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.