The social network

picture picture picture picture
logo

Zakelijke visa aan de Tsjechische Republiek

Immigratie periode van 2010 tot en met de Tsjechische Republiek werd gekenmerkt door een nieuwe vraag naar langlopende visa aangevraagd door buitenlanders op basis van een arbeidsovereenkomst, het haar statutaire zetel in Tsjechie of particuliere onderneming. Dit is te wijten aan verschillende interne en externe oorzaken van migratie wetgeving Tsjechie.

De externe factoren zijn de nieuwe eisen van het gemeenschappelijk beleid van de Europese Unie van alle landen die deelnemen aan het visum en immigratie visum nodig om een ??nieuwe wet goedgekeurd op 5 april 2010 vast te stellen. Deze wet is min of meer duidelijk. De interne factoren zijn onder andere kenmerken van de Tsjechische emigratie, die reeds heeft plaatsgevonden en in de toekomst het beleid genomen in deze zaak. Ernstige beperkingen op visa van een woning, op geen enkele wijze invloed op het aantal buitenlanders die willen om het te krijgen.

Allochtonen in een juridische manier proberen om langlopende visa te krijgen, de overdracht van de Tsjechische Republiek hun geld, het kopen van Tsjechische onroerend goed te investeren en bedrijven in de Tsjechische Republiek. Het aantal weigeringen natuurlijk geweldig, maar het proces niet stopt, omdat de Tsjechische grens te openen, en de soevereiniteit van de Tsjechische Republiek migratie is afhankelijk van de landen die deelnemen aan de Schengen-Unie en de EU. Bij de ontwikkeling van een nieuwe immigratiewet op ondernemerschap.

Tsjechie wil de uitgifte van zakelijke visa te beperken door het opleggen van een proeftijd voor elk bedrijf in de Tsjechische Republiek geregistreerd in de namen van vreemdelingen. Aangenomen wordt dat iedere onderneming en het management krijgt een jaar om te werken en zaken te doen en alleen op de financiele resultaten getoond door de firma, zal beslissen over de afgifte van visa aan de oprichters. Het idee is niet nieuw, natuurlijk, maar als wetgever Tsjechische denken zaken te doen zonder toegang tot het land?

Wet aanhangig bij de Tweede Kamer van de Tsjechische parlement. Tsjechie probeert om te gaan door de identificatie van toekomstige solvabiliteit van buitenlands kapitaal, die al dan niet volledig vergeten worden over de mogelijkheid van een legitieme controleren van de huidige financiele draagkracht van vreemdelingen die een verblijfsvergunning te verkrijgen in de Tsjechische Republiek. Waar zijn we? Ongeveer dezelfde ervaringen die op dat moment de twee belangrijkste economische componenten, de Tsjechische Republiek.

De eerste is de banksector, die een reele kans om hypotheek-investeringen voor de buitenlanders verloren. Banken hebben een uitzonderlijk verlies van deze innovatie geleden, is het niet duidelijk tegen wie gericht. Strenge controle opgelegd aan de registratie van de bankrekeningen van particulieren, en buitenlandse bedrijven en heeft bijgedragen in het definieren en selecteren van een land van emigratie. Ja, de controle van het witwassen van geld is heel belangrijk, maar niet door de dezelfde methoden, wanneer alle gemakkelijk kunnen worden geverifieerd.

De tweede sector aanzienlijke verliezen geleden, een onroerend goed Tsjechie. Ja, de huidige constructie niet is gestopt, maar de vastgoedmarkt vele Tsjechische, maar de prijs van nieuwe woningen zijn gevallen en niet stabiel, dus de kwaliteit van de bouw is hoog, maar de buitenlanders zijn gestopt met kopen, en de Tsjechische burgers hebben een wachten. Tsjechische burgers en low-budget poging tot kopen van onroerend goed aan de bank geld te gebruiken.

Allochtonen in het bijzonder de Russen is het een echte contante waarde voor de economie, waarvan de Tsjechische Republiek gedaald door het handhaven van het migratiebeleid en bancaire falen van hypothecaire financiering. Een factor op dit moment Russen aantrekt, andere buitenlanders uit derde landen en van invloed op de aankoop van onroerend goed in de Tsjechische Republiek, is de mogelijkheid om te kopen en vastgoed op te slaan op mijn eigen naam, zonder registratie van een bedrijf in de Tsjechische Republiek als het vroeger was.

Maar het is zo zwak als gevolg van het grote aantal aanbiedingen van andere Europese landen, dat in dit geval en de keuze van een buitenlander is meer rendabel om te kopen een woning in Spanje of Italie. Een Tsjechische Republiek als een land, veel vragen, en wijst spaak in het wiel blijft op de achtergrond. Tsjechische onroerend goed over de kwestie van het verkrijgen van een verblijfsvergunning is veel minder aantrekkelijk dan voorheen.

Laat zowel de Tsjechische en buitenlandse investeerders, die bouwen onroerend goed in de Tsjechische Republiek, gedwongen om toekomstige bouw-projecten en de ontwikkeling van de residentiele vastgoedsector bevriezen. Belangrijk voor elke buitenlander geld is niet alleen een rendabele investering van hun kapitaal, maar ook het vertrouwen dat hij in dit land zal vol en een volwaardige rol, met gratis toegang. Het vraagstuk van het verkrijgen van een verblijfsvergunning vindt vaak een vooraanstaande plaats of, in de extreme geval is, de tweede plaats in de beslissing om te emigreren.

Voor buitenlanders die het burgerschap van de EU-visum niet bestaat, maar om te verwachten dat Europa investeert in onroerend goed Tsjechie, te gek. Wie was het noodzakelijk om hun geld te investeren in de Tsjechische Republiek in de jaren negentig van de vorige eeuw. Het is moeilijk te begrijpen waarom de Tsjechische Republiek op zoek naar nieuwe migratiebeleid?

De wens om zich te ontdoen van werknemers uit de Oekraine is heel duidelijk zelf navydavali visa zichzelf en hen van hun woonplaats te ontnemen. Maar waarom is de verhouding van het geld aan buitenlanders die willen wonen en in de Tsjechische Republiek werk is hetzelfde als voor een laag inkomen werknemers uit derde landen bereid zijn om in de Tsjechische Republiek verblijf voor alle werkzaamheden en beloning. Je maakt gewoon een aanvaardbaar beleid kan het vertrouwen in de Tsjechische Republiek te herstellen van rijke buitenlanders.

Tot op heden, het vertrouwen verloren is gegaan. Corruptie in de rangen van de politie in de Tsjechische Republiek Praag eens te meer bewijst dat alles gekocht en verkocht, de enige vraag is de prijs te geven. Op dit moment, sinds het begin van 2010, de Tsjechische buitenlandse politie begon te visa van vreemdelingen te vernieuwen in het licht van zestig dagen voor de behandeling van documenten. Als de nieuwe visum is verleend, eerder op dezelfde dag als het indienen of binnen zeven dagen, nu op de nieuwe regel een vreemdeling moet verwachten dat een beslissing voor 60 dagen.

Wat is er nodig termijn? Duur van behandeling van het eerste verblijfsvergunning visum voor 120 dagen, waarvan de helft de tijd om deze periode te verlengen. Het blijkt dat de eerder uitgestelde door de buitenlanders en hun papieren niet werden gecontroleerd op alle, nu is het allemaal begonnen abrupt gecontroleerd voor de identificatie van wat?

Er was een ongelooflijke behoefte aan de aanwezigheid van een buitenlander in de Tsjechische politie twee keer, eerst op het indienen van documenten en de tweede voor een visum. Alles wordt gedaan om afschuw is ontstaan ??met betrekking tot de uitbreiding van de procedure zelf, vernedering, enorme wachtrijen pleiten voor zichzelf en politieagenten. Houding ten opzichte van buitenlanders in de Tsjechische politie weet dat elke buitenlander die in dit land.

Deze houding van de Tsjechische Republiek aan, worden als een derde wereld land, het schenden van de rechten van de vreemdelingen die niet alleen in Bohemen, maar ook in de hele EU. Aanscherping beleid ten aanzien van vreemdelingen in 2010 hebben gebracht van de Tsjechische Republiek beruchte, het land probeert om de orde te herstellen in het migratiebeleid.
www.pragalev.cz

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.