The social network

picture picture picture picture
logo

Vrije stad van Triest

Trieste - de hoofdstad van Fruli, de kleinste regio in Italie. De stad is letterlijk op de hielen een klein land tussen de Alpen en de Adriatische Zee. Trieste is niet helemaal italiansky stad.

Vrije Stad Triest

Het is meer kosmopolitische haven waarin te mengen een paar kultur.Triest uiteindelijk werd een deel van Italie, alleen in 1918, na de Eerste Wereldoorlog. In de planning van Triest is niet zoals andere steden in Italie. Hij heeft lang gediend in het Oostenrijks-Hongaarse keizerrijk, en zijn gebouw, moet hij vooral de Oostenrijkse keizerin Maria Theresa, die persoonlijk toezicht op de reconstructie van een oude stad in de 18e eeuw.

Ie Trieste is meer als een klassieke keizerlijke stad, zoals de Wenen en Sint-Petersburg.Centrale Stad gebied is de Platstso Italie (Italiaans plein) van waaruit alle begin wandelpaden van de stad. Naar het zuid-oosten van het plein staat het Teatro Romano Romeinse theater, dat werd gebouwd ongeveer 100 na Christus en is het enige voorbeeld van de Romeinse architectuur in de stad zijn symbolen Trieste.Drugimi kathedraal van San Giusto en krachtige sterkte 14 eeuw, met reviews van de sites die uitzicht bieden.

In Trieste is ook het Maritiem Museum en het Museum of Natural istorii.Primerno 10 kilometer van de stad is het kasteel van Miramare, dat in het begin van de 20e eeuw gebouwd als residentie van de Oostenrijkse kroonprins. Het kasteel was volledig opgetrokken uit witte steen en is zeer vergelijkbaar (hoewel dit is mijn mening, misschien ben ik verkeerd) op Nest van de Swallow in Krim. Trieste

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.