The social network

picture picture picture picture
logo

Armeense toeristisch product

Echter, 60% van alle toeristen hebben over de Armeense diaspora. Ieder van hen voelen zich aangetrokken tot de rijke culturele en historische erfgoed, de natuur en het feit dat Armenie - de eerste christelijke natie. Nu hier is historisch en cultureel toerisme, dat ontwikkeld op basis van de ecologische en avontuur ontwikkeld, schrijft portal "Publicatieblad van de Kaukasus." Volgens de officiele cijfers, vorig jaar in Armenie bezocht de 558 duizend toeristen.

In de eerste helft van dit jaar - ongeveer 207 duizend (zoals in het verleden jaar). De gemiddelde toerist spendeert in Armenie 800-1200 dollar. Zijn favoriete plek - Garni, Gegard, Sevan, Tatev monastyr.Turisticheskie pakketten gegenereerd door touroperators.

Gemiddelde prijs voor hotels in Armenie - ongeveer 65 dollar een sutki.V gemiddelde eten en drinken elke toerist spendeert 15 dollarov.Srednyaya duur van het verblijf 10 dney.Na vervoer, diensten, gidsen, tours vertrekken ongeveer 100 dollarov.Na Souvenirs , eten, boeken, casino's, clubs, bars, verschillende soorten van andere diensten aan 150 dollarov.Avia en visumkosten te brengen zijn ongeveer 60 dollarov.Prostaya rekenkundige laat zien dat de toeristen die in hotels, de uitgaven meer dan 1000 dollarov.No is er een andere groep reizigers die de voorkeur geven prive-woning of bij familie. Dit segment is 50% van de mensen CIS, andere toeristen - uit de diaspora, Iran en het Midden-Oosten.

Deze toeristen leven in Armenie voor ongeveer een maand en besteden ongeveer $ 800 (exclusief vliegtickets). Het verslag van de World Economic Forum over het concurrentievermogen van de toeristische sector (ranking omvat het niveau van de ontwikkeling van infrastructuur, veiligheid, toerisme, politieke stabiliteit, het comfort van zaken doen ...) aangegeven dat Armenie is geworden "open land" voor de Toerisme. De prijzen voor diensten beschikbaar zijn, voldoende gezondheidszorg, het risico van AIDS is laag.

In dit geval, aldus het rapport, dat in Armenie, slechte infrastructuur, milieu en problemen op basis van de chef internetom.Po van Toerisme Ministerie van Handel en Economische Ontwikkeling van Armenie Mekhak Apresyan, vandaag de dag actief bezig om de situatie in deze gebieden te verbeteren. Over maatregelen om de aantrekkelijkheid van Armenie voor toeristen (informatieve en reclame sector, de organisatie van bezoeken van buitenlandse vergroten Tour Operators) dit jaar het kabinet 200 miljoen DRAM's (512.000 dollar) toegekend.

De autoriteiten hebben ook toegewezen geld om de voorwaarden te scheppen voor het gebruik van de beroemde monumenten van de Armeense architectuur, culturele evenementen, maar ook de transformatie van de nationale parken "Dilijan" en "Sevan" in de educatieve centra van Armenie turizma.Segodnya serieuze concurrentie in de horeca, de problemen met wegen praktisch opgelost, kocht air-conditioning bussen en badkamers toeristenklasse. Pas in de laatste jaren heeft geopend 20 hotels (totaal - meer dan 35 duizend). Felle concurrentie in de horeca - maandelijks in Armenie, die een of twee nieuwe restaurants.

Als gevolg van de charitatieve bijdragen aan het programma, "Linsey", de Amerikaanse basis van Armeense miltimilliarderom Kirk Krkoryanom, herbouwd wegen, culturele centra, musea (Museum van de Armeense sector van het toeristische product blijft een belangrijke factor.) Loste het probleem van het vormgeven van een nieuwe generatie van de gidsen en tolken - werken een aantal private en publieke middelbare scholen die gespecialiseerd zijn in hun voorbereiding. Sterk vereenvoudigde de procedure voor het verkrijgen van een visum naar Armenie - dit kan worden gedaan op de luchthaven bij aankomst of om een ??visum te verkrijgen via het ministerie van Buitenlandse Zaken website.

Internet in het algemeen is nauw verbonden aan het toerisme - Armenie wordt vertegenwoordigd door ongeveer honderd en vijftig toeristische bezienswaardigheden. In de markt zijn er ongeveer vijftig Armeense touroperators.

Volgens de studie van de internationale konsaltingovoy bedrijf McKinsey Company, uitgevoerd in opdracht van het project "Armenie 2020", ondanks alle problemen, is de toeristische sector in Armenie steeds de sector met aanzienlijke inkomsten in de Sovjet-tijdperk byudzhet.V ontwikkeling van het toerisme als een van de takken Economie in Armenie krijgen speciale aandacht. Sovjet Armenie in het aantal toeristen hielden de derde plaats (na Rusland en Oekraine) in de beoordeling systeem in relatieve eenheden.

Nu is het voornaamste probleem van de toeristische sector - de decentralisatie van toeristische activiteiten in de grote toeristische producten bevinden zich in de regio's van Armenie, en het verdiende geld op deze hoofdstad zakenman turoperator.Spetsialisty van plan te presenteren aan de wereld toeristische markt van de Armeense keuken. Ook wordt verwacht om Armenie een deel van de regionale toeristische producten. Als aparte voorzien, Armenie bevindt zich in een eerder beperkte niche.

Aziatische of Europese toeristische zelden gaat naar de regio om te zien alleen Armenie of Georgie, of Iran. Hij wil te rechtvaardigen zo'n lange reis en aanzienlijke kosten. Daarom is in Yerevan willen integreren met de buurlanden voor de vorming van een regionaal toeristisch product, te verschijnen in de internationale markt in dit formaat.

World Tourism Organization nu bevordert het toerisme product "Silk Road", die Armenie heeft een duidelijk en aanwezig als onderdeel van dit nieuwe toeristische product nieuwe markten gaat.


Susanna Petrosyan ("Bulletin van de Kaukasus")

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.