The social network

picture picture picture picture
logo

Bonus programma's voor frequent flyers

Luchtvaartmaatschappijen bonus-programma, een programma voor frequent flyers, frequent flyer, mijl programma - wat is dat? Dit is de naam van het programma flyer, gericht op het verhogen van de loyaliteit van de passagiers op een bepaalde luchtvaartmaatschappij of alliantie luchtvaartmaatschappijen.
  Een passagier kwam in het programma, ontvangt een kaartje partij met een uniek nummer en een persoonlijke account die wordt aangevuld na elke reis, perfect voor luchtvaartmaatschappijen die deelnemen aan het programma.

Typisch, de rekeneenheid voor het storten zijn de grond een mijl-naamde award mijl. Het aantal bijgeschreven mijlen hangt af van de prijs klasse van de service en de richting (afstand) vlucht.
  Om lid te worden beloningen programma, moet u een formulier invullen, applicatie-en indienen bij de luchtvaartmaatschappij.

U kunt ook online inschrijven bij de luchtvaartmaatschappij. Meestal kan bij inschrijving via de website of door u te abonneren op onze nieuwsbrief luchtvaartmaatschappij onmiddellijk op de rekening van de zogenaamde welkom mijl.
  Na het registreren in het programma, krijgt u meteen een tijdelijke (papier) lidmaatschapskaart, die kan worden gebruikt om een ??permanente kaart te verkrijgen.

Permanent (plastic) kaart verstuurd naar deelnemers aan het programma, meestal na de eerste vlucht en de eerste toelating mijl.
  Om te vliegen werd geteld in uw bestelling naar het boekingssysteem kaartje moet worden ingevoerd kaartnummer. Het moet worden opgegeven bij het boeken van uw ticket of op het bureau kantoren of in de luchtvaartmaatschappij.

In het kaartnummer kan worden gemaakt door de presentatie van de kaart bij de check-in aeroportu.Esli u vergeet uw kaartnummer bij het boeken van een mijl en met terugwerkende kracht kan overgedragen worden (meestal binnen drie maanden na de reis) contact opnemen met de luchtvaartmaatschappij kantoor en presenteren van een afdruk van uw ticket en originele instapkaarten.
  Veel luchtvaartmaatschappijen worden aangetrokken om hun partners mijl-programma, het gebruik van de diensten die u ook mijlen krijgen op rekening van de deelnemer.

Normaal gesproken, deze partners zijn de banken die speciale kaarten, hotelketens, winkels, autoverhuurbedrijven.
  Na het vergaren van een bepaald aantal mijlen in hun account, kan een deelnemer aan het programma ruil ze voor verschillende prijzen. In de regel, gratis vluchten of upgrades (bijvoorbeeld economy class naar business class).

U kunt uw mijlen en te betalen voor overbagage, en ook profiteren van de partners van het programma: om te betalen voor mijl van hotelaccommodatie, autoverhuur en zelfs simpele items.
  Frequent flyers kunnen hiervoor een bijkomende voordelen. Wanneer een passagier een veel vluchten per jaar, of op kosten van de passagier tijdens het jaar krijgt een bepaald aantal mijlen, kan het een status toegewezen niveau.

Titel status van mogelijk anders klinken, afhankelijk van het programma, maar meestal zijn onderverdeeld in status "Silver", "Gold" en "platina." Deelnemers ontvangen een status niveau van extra voordelen en privileges.

De meest voorkomende van hen - de toegang tot business lounges (speciale comfortabele wachtruimtes op vliegvelden), de registratie balie op een business class, zelfs als een passagier Reizen in de economy class, prioriteit te worden bevestigd wachtlijsten, toegenomen vrije bagage en lading meer mijlen voor vluchten.
  Daarnaast zijn de programma's zijn er meestal twee verschillende klassen van mijlen:

Premium mili.Eto normaal mijl die kan worden verkregen als voor vliegreizen, en voor de diensten van partnerbedrijven van het programma. Ze kunnen besteden aan prijzen voor een bepaalde periode van het programma na award (bijvoorbeeld 36 maanden in het programma Miles & More luchtvaartmaatschappijen binnen de Star Alliance).
  Status mili.Na de basis van deze mijl wordt bepaald door de passagier kaart status. Deze mijlen kunnen worden verkregen, zoals een regel, alleen voor vliegreizen.

Om een ??bevestiging of een bepaalde status aan een bepaald aantal mijlen per kalenderjaar te krijgen te krijgen. Elke mijl een status ook rekening gehouden met en zoals gewoonlijk award mijl. Voor houders van de status-kaart bonus mijlen blijven geldig zonder beperking gedurende de geldigheidsduur van de status.
  Deelname aan de mijl programma's zijn gratis, vrijwillige, en geen vrijblijvend passagier, het geven van een brede mogelijkheden reizen vaker, winstgevender en met meer comfort.

Fly en geniet!
Flyworld.ru.Informatsionny Portal of Choice, luchtvaartmaatschappij mijl programma's

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.