The social network

picture picture picture picture
logo

De Middellandse kust van Israel.

Resorts in Middellandse Zee kust van Israel zijn bijna ononderbroken keten die wordt onderbroken op sommige plaatsen, natuurreservaten, nationale parken of stroken van de "wilde" stranden. Israelische Middellandse Zeekust is overwegend vlak. Alleen in het noorden van Israel naar de zee stijgt Karmel gebergte, op de hellingen en aan de voet van die de stad verspreid Haifa, maar de zuidelijke uitlopers van de Libanese bergen, dalen af ??naar de Middellandse Zee, gelegen op Israelisch grondgebied.

Op het punt waar de Libanese bergen te voldoen aan de Middellandse Zee, op het noordelijkste punt van de mediterrane kust van Israel, is een verbazingwekkende natuurlijke schoonheid van het object, dat duizenden toeristen trekt - grotten van Rosh - a - Hanikra. Tussen Roche - a - Hanikra en Haifa Acre dal is vernoemd naar de stad, die is echt een openluchtmuseum. Men gelooft dat geen enkele stad niet bewaard is gebleven sinds de Middeleeuwen als Acre.

Aan de Middellandse kust van Israel is er nog een archeologisch park, dat is volledig mogelijk om een ??open lucht museum noemen - Caesarea. In de afgelopen jaren in Caesarea werden uitgevoerd uitgebreide opgravingen en de restauratie, nu deze enorme historische - archeologische site is een van de meest bezochte toeristische trekpleisters in Israel.

Een zeer populaire een-dag trips op de route "Caesarea - Haifa - Akko" en "Haifa - Akko - Rosh - a -. Hanikra" Bovendien, in het noordelijke deel van Israel is de mediterrane stad - een resort van Nahariya, die beroemd is aan zee hotels en moderne architectuur.
Ten zuiden van Caesarea, net achter de centrale, waarvan de lichten in het avondlicht Middellandse Zee en de berg Karmel is de stad Hadera, waarbij er uitgeruste stranden.

Meer naar het zuiden is het meest waarschijnlijk een populair Israelisch resort - Netanya. Veel hotels van elk niveau, mooie zandstranden en een ontwikkelde toeristische infrastructuur in het algemeen een juweel van Netanya Israel Middellandse Zee. Het is ook belangrijk dat de locatie is uitermate handig Netanya om dagtochten te maken van hier naar verschillende delen van het Heilige Land.

Als u doorgaat met een reis naar het zuiden van Netanya, de volgende paragraaf zal Kibbutz Shefayim, waar sprake is van een hotel complex, evenals de kust nationale park met zijn schilderachtige duinen langs de Mediterrane kust, en dan - de beroemde badplaats Herzliya. In contrast, Netanya, Herzliya is een dure resort, alle hotels zijn hoog. Naast de luxe hotels en stranden van Herzliya is bekend om zijn jachten - en de rijke club restaurants.

Bijna tot aan de aangrenzende noordelijke voorsteden grootste metropool Herzliya Israel - Tel - Aviv Naast het feit dat deze stad is de grootste economische en culturele centrum van het land, Tel -. Aviv heeft een groot aantal hotels, waarvan de meeste deel uitmaakt van het wereldberoemde hotelketens, evenals talrijke musea, restaurants, sport en entertainment complexen. Van bijzonder belang voor toeristen is de oude stad van Jaffa, die al lange tijd een deel van de Grote Tel - Aviv.

Herstelde oude Jaffa, met zijn speciale romantische sfeer is een van de favoriete plekken van de bedevaart voor bezoekers en bewoners van Israel. De zuidelijke wijken van Jaffa fuseren met een andere interessante stad met betrekking tot Tel - Aviv metropolitan area - Bad - Yamom. Interessant Bat - Yam in termen van Toerisme in de eerste plaats dat hier, net als in Tel - Aviv, heeft een mooie promenade met een lange rij van hotels.
Als je verder naar het zuiden van Tel - Aviv, zal binnenkort naar Ashdod.

De moderne stad aan de Middellandse Zee is - samen met Haifa en Eilat aan de rode zee - de zee poorten van Israel. In aanvulling op de haven van Ashdod is ook bekend om zijn stranden, parken, winkels en entertainment centers.
De zuidelijkste stad aan de Middellandse kust van Israel - Ashkelon. Hier, net als in andere Israelische kuststeden, is voorzien van stranden.

En de beschikbaarheid van hotels en archeologisch park van Ashkelon doen niet minder aantrekkelijk voor toeristen dan Resorts in de noordelijke en centrale delen van de Middellandse kust van Israel.
http://www.shumilin-tours.com/
Het bedrijf "Shumilin Reizen & Toerisme 'is een Israelische touroperators.

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.