The social network

picture picture picture picture
logo

De vraag naar vluchten naar ...

Russen tijdelijk interesse verloren in de landen van West-Europa, maar sterk toegenomen belangstelling voor de woning-en Zuid-attracties.
Het aantal zoekopdrachten naar goedkope vluchten naar Parijs en Barcelona als gevolg van de chaos veroorzaakt door de aswolk uit IJsland is in wezen afgenomen. Deze steden, waar veel Russen graag mei-vieringen te houden in de populariteit cijfer gedaald Skyscanner zeven rijen.

Een iets minder hit Praag en rolde "slechts" 4 positie vniz.Berlin, Rome, Londen en Milaan was verdwenen uit tientallen van de meest populaire verzoeken van gebruikers van de site. De enige stad in Europa die in geslaagd om de situatie in de top 10 te verbeteren, werd Amsterdam. Toch lijkt het erop dat dit de uitzondering die de algemene regel in dit bewijst mei, zal de Russische toeristen in Europa kleiner zijn dan normaal.

Haar positie in de lijst had net heet in Tel Aviv de hoofdstad van Israel blijft bezet een eervolle vierde rij. Een andere favoriet Russen het zuiden - Istanbul - debuteerde in het klassement na een vulkaanuitbarsting, en onmiddellijk was in staat om druk op de Praag Parijs. die weigerden naar buitenlandse toeristen (en er zijn vele!) Besloten zich te concentreren op binnenlandse zaken reizen.

Aanzienlijk verhoogde de stroom naar goedkope vluchten naar Moskou, St. Petersburg en Sochi te vinden. Ten noorden en ten zuiden van de Russische hoofdstad voor het eerst verscheen in de ranglijst van de meest populaire aanvragen pas nadat het begon met problemen met de vliegreizen in Europa.
Barry Smith, mede-oprichter en directeur van marktontwikkeling Skyscanner, commentaar: "Veel mensen zijn bang van langdurige vertragingen van vluchten en extra kosten die het gevolg zijn van vulkanische uitbarsting wordt gedragen door de toeristen.

Misschien zijn ze nu op zoek naar veiliger plaatsen om vakantie door te brengen in mei. Mensen geloven dat in het geval van herhaalde uitbarstingen regelen hun terugkeer naar huis zal het makkelijker zijn dan omwille van zijn grenzen. "
Top 10 meest populaire bestemmingen in mei:... Na de uitbarsting

1 Moskou (6) 2 Amsterdam (4) 3 St.Sint-Petersburg (nieuw ) 4. Tel-Aviv (0) 5. Kiev (nieuw) 6. Istanbul (nieuw) 7. Praag (4) 8. Paris (-7) 9. Barcelona (-7) 10. Adler / Sochi (nieuw)
Top 10 meest populaire bestemmingen in mei tot de vulkanische uitbarsting
1. Parijs 2. Barselona3.Praga4.
goedkope vluchten, vluchten naar Moskou

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.