The social network

picture picture picture picture
logo

Dingen om te doen in Israel. Dode Zee.

Dode Zee is onder zeeniveau tot 400 meter. Dit is het laagste punt op de kaart. Maar niet alleen dat deze zee is uniek. De Dode Zee is een van de top lichamen van water, in de wateren waarvan niet levende vis, of zelfs algen. Natuurlijk, de zoutconcentratie te hoog en te overleven in deze wateren zijn slechts een paar soorten bacterien. Vandaar de naam van de zee - de Doden.

De meeste van de Dode Zee is bekend om zijn levengevende water, de heilzame invloed van water op het menselijk lichaam. In het algemeen, dit is de reden waarom aan de oevers van de Dode Zee zijn zo veel gezondheidscentra en ziekenhuizen. Behandeling in de Israel De Dode Zee is populair genoeg is in de moderne wereld.
Het water in de Dode Zee is erg strak en eenvoudig te houden op het, de kans op verdrinking is vrijwel onbestaande.

Dode Zeezout, evenals de modder gebruikt in de geneeskunde en de cosmetische, cosmetische en medische producten op basis van zeezout zijn populair over de hele wereld. Aan de oevers van de Dode Zee is goed zonnen. Hier kunt u niet obgorite, zoals op andere stranden en de bijzondere sfeer zal je beschermen. Leuk om hier te komen voor Home, goed als behandeling voor zowel de zomer als winter. Bovendien is het hele jaar door.

Zomer temperaturen tot 40, winter 25 graden.
Voor degenen die geinteresseerd zijn in cultuur, geschiedenis en oudheden, aan de oevers van de Dode Zee ook interessant is omdat, volgens de Bijbel, aan de oevers van de Dode Zee, koning David en bleef zelfs Jezus zelf. U kunt ook de overblijfselen van de oude Joodse nederzettingen, evenals de grotten van de eerste christelijke monniken. Om naar de Dode Zee kan een rechtstreekse bus van Jeruzalem en Arad zijn.
De Dode Zee is gelegen in de woestijn, maar er is een tropische oase.

Een van de meest populaire en meest bekende parken in Israel, gelegen aan de oevers van de Dode Zee als rasplolozhen in een van deze oases, die ontstond als gevolg van de streams Arugot en David. Bij Ein Gedi, de naam van dit nationale park, een vrij rijke flora en fauna. Het is de thuisbasis van luipaarden, zelfs, dus wees voorzichtig op vakantie in Israel een bezoek aan dit deel van het leven in de woestijn.

Met de bus of taxi van Jeruzalem naar Ein Gedi. Bezienswaardigheden van Israel. Dode Zee. IsraelWat kunt u terecht tijdens de behandeling of de rest in Israel? Natuurlijk, Masada. Masada (Masada andere namen of Mesada) is een oud fort, en zeker een van de belangrijkste historische plaatsen in Israel.

In de vesting Massada verdedigers van een gratis Israel als de verdediging hield, het tegenhouden van de aanval van de Romeinse legioenen. De belegering was lang en vermoeiend, aan de hand voor meer dan drie jaar. Toen de vesting over voedsel en wapens, de soldaten van Israel en de bewoners van het fort liever dood dan slaaf de vrijheid ...

Wanneer de legionairs het fort bestormden, vonden ze alleen maar lijken.
Nu, de heldhaftige dood van de verdedigers van de citadel van Israelische officieren een eed van trouw vaderland. Om naar het kasteel met de auto of bus.

De bestuurder moet je landen op de snelweg bij de afslag naar Masada, dan over 2 km wandelen langs de kronkelende bergweg, maar het is mogelijk om de vangst van een rit en.
vakantie in Israel, de behandeling aan de Dode Zee behandeling in Israel, tours in Israel, de rest van de Dode Zee, Eilat hotels

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.