The social network

picture picture picture picture
logo

Dingen om te doen in Israel. Tel-Aviv.

In de moderne staat Israel Tel Aviv is de eerste Joodse stad. Opgericht in Tel Aviv was terug in 1909 en werd in een residentiele buitenwijk van Jaffa. In 1914, leefden er tweeduizend mensen, zelfs na vijftien jaar van Tel Aviv is Israels hoofdstad. Als voor vandaag, nu Tel Aviv is een grote metropool met een bevolking van meer dan een miljoen mensen.

Dit is een moderne stad met wolkenkrabbers, kantoren van buitenlandse staten en bedrijven, met het hoofdkantoor top banken en bedrijven. Historische bezienswaardigheden hier zijn een paar, zoals geschiedenis van de stad heeft slechts een honderd jaar.
Echter, in Tel Aviv heeft een veel te zien. Speciale aandacht verdient het respect en het Paleis van Onafhankelijkheid. Hier in 1948 werd uitgeroepen tot de staat Israel.

Hier zijn enkele andere interessante plekken in de stad, die ook wenselijk is om te bezoeken als je vandaan komt rest in Israel u besluit om hier door te brengen: Skyscraper "Azriel Center," Nationaal Theater van Israel "Habima" handel en entertainment en cultureel centrum "Migdal-Opera" ("Opera Tower") aan het water, het Museum van de Beit ha-Hatefutsoth (Diaspora, 1978) in Tel-Aviv University, het Museum van Eretz Yisrael (Land van Israel, 1953 .) met een uitgebreide collectie van voorwerpen van verschillende culturen en geschiedenis bibliotheek, galerie Bruno Gelleri, evenals het huis-museum van de dichter Chaim Nachman Bialik en Ben Gurion. Zoals je kunt zien en te bezoeken in Israel is dat.

Tel Aviv, zoals we al zeiden, het centrum van de zakelijke activiteiten en het nachtleven, dit centrum Israel de industrie, internationale handel, cultuur, Israel entertainment. Waar je niet gaan - of het nu pamfletten of kleine moderne straten van het oude zuidelijke wijken - vindt u overal gezellig cafe of een respectabele restaurants, supermarkten en kleine souvenir winkels, pubs, markten, markten, en nog veel meer. Actief op de lokale straat verdwijnt, tenzij de dageraad.

Bezienswaardigheden van Israel. Tel-Aviv. Israel

Als je een fan bent van het nachtleven, zul je geinteresseerd zijn in dergelijke faciliteiten in Tel Aviv als een nachtclub "Docks" Russische club "Verdomme," Jeugd Bar "Buzz Stop" restaurant "Kaukasus". Zoals u weet, niet een instelling in Tel Aviv, Israel en in het algemeen, gericht op het Russische publiek.
Ook een bezoek waard Tel Aviv, Yarkon Park. Hier vindt u een botanische tuin, maar ook als praktisch een Japanse rotstuin, vogelpark "Tsapari." Een van de beste in Azie en wordt beschouwd als een plaatselijke dierentuin.

Een van de beste in Azie en wordt beschouwd als een plaatselijke dierentuin. Tel Aviv jachtclubs ("Marina") - een van de meest handige in de Middellandse Zee, het water park "Meymadon" heeft alle denkbare soorten water attracties en een speeltuin voor de kinderen, en de stad stranden zijn uitgerust met uitgebreide faciliteiten naisovremenneyshimi Home en entertainment. In de jachtclub in Tel Aviv je kunt huren materiaal voor windsurfen, duiken of enige andere vorm van actieve recreatie.

Veel sportfaciliteiten zijn geconcentreerd langs de boulevard Rokach. Dus het zal in Israel, koop een ticket naar Tel Aviv en bezoek deze bruisende stad.
Vakantie in Israel, de behandeling in Israel, vluchten naar Tel Aviv, Israel reizen, vakantie aan de Dode Zee, Eilat hotels

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.