The social network

picture picture picture picture
logo

Egypte

Over EgipteArabskaya Republiek Egypte (ARE), een staat in het noord-Oost-Afrika en het Sinai-schiereiland in Azie (1 miljoen vierkante meter.. - Ongeveer 6% van het grondgebied). Capital - Cairo.

Godsdienst - Islam. Valuta - Egyptische pond. Kaart van Egypte Natuur EgiptaSevero-Oost-Afrika.

Egypte ook eigenaar van verschillende kleine eilandjes in de Golf van Suez en de Rode Zee. Egypte in het noorden door de Middellandse Zee in het oosten - de Rode Zee. Het grenst aan Libie in het westen, Sudan naar het zuiden, Israel, naar het noordoosten. Van februari 1958 tot september 1961 was een onderdeel van de Verenigde Arabische Republiek (de federatie met Syrie).

Na de release van de federatie van Syrie voor 10 jaar de oude naam behouden. Kapitaal EgiptaStolitsa - Cairo - 6789000, Alexandria - 3328000, Giza - 4525000, Port Said - 469000, Suez - 411 duizend mensen (1996). Klimaat EgiptaTeply en droog.

Bevolking EgiptaNaselenie Egypte bevolking van de beoordeling medio 2000 bedroeg 68,36 miljoen mensen, voornamelijk geconcentreerd in de Nijl-vallei, in de delta en langs het Suezkanaal. Een klein deel van het leven in de westelijke woestijn oases, kleine mijnbouw steden van de Oostelijke woestijn en langs de oevers van een aantal van de baaien van de Middellandse Zee. YazykEgipetsky dialect van het Arabisch (met de meerderheid van de Egyptenaren in de steden kan gemakkelijk worden uitgelegd in het Engels).

Religie EgiptaOfitsialnoy religie is de islam. Ongeveer 10% van de bevolking belijdt het christendom.

Praznichnye en weekend Egipte1 januari (Nieuwjaar) 22 februari 25 april (bevrijding van het Sinai-schiereiland in oktober Oorlog van 1973), 1 mei (Dag van de Arbeid), 18 juni (de verjaardag van de terugtrekking van de Britse bezettingstroepen van Egypte ) 23 juli (verjaardag van 1952 Revolution) 23 september (Dag van de Overwinning over Israel in 1956), 6 oktober (de verjaardag van de overgang van de Suez-kanaal), 24 oktober (het nemen van het Egyptische leger in het Suezkanaal in 1973), 23 december ( het nemen van de Egyptische leger van Port Said in 1956); dag uit - vrijdag. Egyptische KuhnyaEgipetskaya vlees keuken - is het vooral van lams-en rundvlees, vaak fijngesneden of gemalen in de vorm van pasteitjes of gehaktballetjes.

Plus, groenten en lokale kruiden. Zeer populair Shawarma. Delicatesse - en kwartel gevuld duiven, evenals kameel lever. Een typisch ontbijt Egyptisch - tortilla met bonen. Vegetarische gerechten zijn vertegenwoordigd in de Egyptische keuken is veel breder dan het vlees. Allereerst, veel snacks.

Bijvoorbeeld, een salade van sinaasappels en olijven met paprika, aubergine puree met sesam, knoflook-, sesam-creme met plantaardige olie. Een van de belangrijke elementen van de Egyptische keuken - koken zonder water in hun eigen sap of met olie. Bijvoorbeeld, het opstellen van een groente ragout van aubergine met tomaat en paprika, dat is koud geserveerd worden.

Vervoer in EgipteSamy gemakkelijke en goedkope vorm van vervoer - een taxi (in Hurghada - bus). De prijs met de chauffeur is het beter om van tevoren overeenkomen. Egyptische vremyaOtstaet van Moskou voor een uur. Valuta EgiptaMestnaya Valuta - Egyptische pond. Een pond - 100 piasters. Vrijelijk geruild voor dollars en andere convertibele vreemde valuta bij banken en wisselkantoren.

Visa EgipetVizu ontvangen bij aankomst, de betaling - $ 15 van uw paspoort. Ambassade van de Arabische Republiek Egypte EgiptaPosolstvo: Moskou, Kropotkin per 12.. Tel. (095) 246-30-96/02-34.

Fax: (095) 246-10-64.Upravlenie Tourism Development bij de ambassade van de ARE: ul. Vavilova 87, 16_17 kantoor. Tel. (095) 134 tot 40 -. 83, 134-43-21. Fax: (095) 134-95-70. Counselor Toerisme Egyptische ambassade, de heer Said Nofal.Posolstvo Rusland: 95, EL-Giza St., Giza, Kairo. Tel:. +2 (02) 348-93-54. Nuttige informatie over EgipteChaevye.

Voor de kleine gunsten - "fooi" (binnen een pond). Aanvaard om de werknemer te geven het hotel en de luchthaven, die de bagage brengt, opent de autodeur. In restaurants, de ober vertrekken meestal een aflevering met een snelheid van een tot vijf funtov.Muzei in Egypte vroeg sluiten. Winter - 4, in de zomer - in 5 uur. Fotograferen in musea zijn toegestaan, maar zonder de flitser en extra platu.Pokupki. Goedkoop leer en katoen, maar ook goud en zilver.

Winkels in het spa gebieden zijn meestal open 22 uur. Indien de geleverde goederen prijs, de koop is zinloos. Als dat niet - kan omlaag brengen van de prijs met 10-20% en soms bolshe.Suveniry.

Meer Egyptisch souvenir papyrus dan kleurenbeelden om te komen met is onmogelijk. Ze zijn goedkoop, duurzaam, gemakkelijk en handig voor transport. Opgemerkt moet worden dat Egypte werd overspoeld met goedkope imitaties - van rijstpapier of bananenblad met gestempeld patronen, en dient derhalve alleen papyrus kopen in gespecialiseerde winkels, waar kwaliteit certificaten worden uitgegeven.

Als een souvenir van rente en albast statuetki.Pischa en water. Water uit de kraan te drinken wordt niet aanbevolen. Om te voorkomen dat maagklachten, is het best af te zien van de ongeschilde vruchten, rauwe groenten, sappen, alcoholische dranken lokaal geproduceerd.Zweedse tafel. Het moet worden opgemerkt dat voor het diner, alle drankjes worden aangeboden voor de single vergoeding. Meestal besteld mineraal water zonder gas lokaal geproduceerde - "Baraka" (handig voor gezondheid en goedkope) Kit..

Cream van de zon met een hoge zon-bescherming effect, koorts, genezing voor intestinale ziekten (voor het geval dat.) Telefoon voor noodgevallen: bel: Politie - 22 januari Ambulance - 23 januari, een brand - 1 25.
Bron: http://www.columbus-group.ru

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.