The social network

picture picture picture picture
logo

Israel, dichtbij en veraf

Oh, Israel, het Beloofde Land! Brandende zon, vriendelijke gezichten en bekende geluiden van de muziek "Hava Nagila" ("Laten we ons verheugen") van een onbekende Oost-Europese klezmer. Laten we duiken in deze prachtige wereld van contrasten en antiquiteiten.

Na omzwervingen in de lokale bazaars, een bezoek aan de Dode Zee en staan ??bij de Westelijke Muur, wil je weg te nemen een stuk van dit land met hem. Elke toerist wordt geleid door bepaalde waarden en prioriteiten bij de keuze van geschenken en souvenirs.

Het hangt af van je karakter en voorkeuren. Belijdende christendom zal een stuk van de heiligdommen te vinden in de vorm van flessen souvenir van heilige water van het meer Kinneret, hout en zilver tic en handenvol van de "heilige land". En als u zich aan de islamitische geloof, de manier waarop het geheugen van de Reizen zal zijn allerlei souvenirs met betrekking tot de beroemde moskee van Al Aqsa-moskee. Zonder zich te verplaatsen uit de buurt van religieuze thema's, kun je niet negeren van de verschillende boeken en foto's die vertellen over de Klaagmuur.

Maar laten we teruggaan naar de grond, en gaan onze wereldse smaken perfect tot uiting in de passie voor winkelen en andere uitgaven eerlijk verdiend geld.

Mooi, en vooral nuttig geschenk voor elke zichzelf respecterende vrouw zou Cosmetics, opgericht op basis van zouten en Dode Zee modder. In Israel - een uitgebreid netwerk van productie-cosmetische producten, zoals zouten en modder hebben uitstekende genezende eigenschappen. Israel heet een omstreden land.

Misschien heb je gemerkt dat soja halve finale hier - in prijs, en grote schoenen van leer - is de moeite waard een koperen duit. Jacks, jassen, winter kleding, riemen ... Oh, nou ja, gewoon alles wat uw hartje begeert! En de prijzen - lust voor het oog! Er zal een grote misdaad zijn als je geen pak een paar fijne lederwaren:)

Het is de moeite waard aandacht te besteden aan de vele kledingzaken.

Fashionistas zal de brede waaier van katoenen stoffen en hun producten waarderen. U kunt kiezen uit een hele garderobe voor een vrij redelijke prijs.

En kijk nu naar de juwelierszaak. Je mag zeggen dat de lage prijs is te wijten aan lage kwaliteit goederen.

Nee, dat niet gebeurt, moet je er beter uitzien! In Israel kun je kopen mooie sieraden gemaakt van wit goud en zilver. Het hart begint pond meer van deze overvloed en aantrekkelijke prijzen:) Ook, Israel wordt beschouwd als de beste plek om juwelen, zoals diamanten te kopen. Wilt u een luxe gift, een diamanten halsketting of ring, versierd met een verstrooiing van edelstenen te geven - de perfecte keuze.

Mannen bloesem met plezier, op zoek in uw lokale wijnwinkel.

Daar kunt u een rijk assortiment van verschillende dranken, heerlijke wijnen en cognacs te vinden. Israel is vooral beroemd om zijn wijn, zelfs in de oudheid, de Israeli's geleverd zijn "goddelijke nectar" in Europa. Individuele aandacht besteden aan de oosterse tapijten.

Mooie herinneringen aan de reis en een grote overname zou een klein tapijt, dat voor vele jaren zal je herinneren aan Israel.

In Jeruzalem en andere oude steden, vaak vindt u kleine antiekwinkels. Ze bieden u een lokale handelaar om "Aladdin's lamp," of oude amuletten te kopen. Beter dan het graven in de voorgestelde schatten kan onverwacht struikelen over het oude artefacten die een lange geschiedenis hebben en behoorde tot de bekende persoonlijkheden.

Nou, natuurlijk, is het onmogelijk om te zeggen een paar woorden over de hedendaagse keramiek vervaardigd door lokale ambachtslieden. Clay vazen, kannen, schalen, pollepel. Een enorme stoet van keramische producten zal u begeleiden bij elke stap.

Op eindeloos winkelen rangen te wachten voor u een enorme keuze aan handgemaakte producten gemaakt van olijfhout, parelmoer, leer en stro.

En als je wilt hun uiterlijk couleur locale aan te vullen, moet u een glazen sieraden en exotische kleren! Bij aankomst thuis, zul je dapper pronken met deze ongebruikelijke (voor thuis), snuisterijen, waaruit hun talrijke familieleden en vrienden.

Door het samenbrengen van hun gedachten en ervaringen om te gaan met geschenken en souvenirs voor familie en vrienden, bent u waarschijnlijk tot de conclusie: "Israel - een prachtig land!" Hier vindt u twee totaal verschillende dingen samen gecombineerd.

In dit land, verweven geschiedenis van vele volken, in nauwe samenwerking verschillende religies en culturen, waardoor het een unieke en prachtige karakter, opvallend op het eerste gezicht.
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.