The social network

picture picture picture picture
logo

Resultaten van de Russische emigratie naar Israel

Volgend jaar in Israel let op de laatste achttien Aliyah (emigratie). Het aantal van achttien tot het Jodendom - een aanzienlijk aantal, wat betekent dat het leven, en objectief is het tijd om een ??samenvatting van de resultaten van vele redenen. Laatste nieuws over het onderwerp en de analyse zullen we proberen na te denken in dit artikel.
En de eerste - is dat er sprake was identiteit van immigranten uit de voormalige Sovjet-Unie.

Russische straat is zeker niet homogeen is en zeker niet duidelijk ziet zichzelf in een nieuwe omgeving, maar we kunnen over nieuwe functies en fenomenen die hebben zich gevestigd en spreken beginnen met het toekomstige leven van de emigrant gemeenschap beinvloeden.
Een tweede factor die moet worden aangewezen - de integratie van immigranten uit de voormalige Sovjet-Unie in de Israel maatschappij.

Native Israeli's natuurlijk de Russische taal was niet geleerd, maar de Russisch-sprekende landgenoten eindelijk onder de knie Hebreeuws zo ver om een ??volledige burger van het land voelen dat zijn omgeschoold en beginnen te kwalificeren voor prestigieuze jobs.
Gemeenschappelijke kenmerken van de Russische emigrant
Kinderen:
1ste categorie: Bad spreken in het Russisch, met een laag niveau van cultuur en eigenlijk gebrek aan onderwijs.

Tweede categorie: Goed spreken in het Russisch, goed opgeleid, gecultiveerd, zeer gemotiveerd.
Gemiddelde leeftijd:
Eerste categorie. Vanaf het begin zochten om snel te integreren en onder de Israelische bevolking te assimileren.

Attacks waarnemen alles wat gerelateerd is aan hun voormalige thuisland, met inbegrip van de Russische taal.
Tweede categorie. Goed geregeld, de eigenaar van het Hebreeuws, diep geintegreerd, maar het behield zijn identiteit als een inwoner van de Sovjet-Unie. Er zijn etnische diaspora, zoals de berg, Boechaarse joden die zich aan de tradities en de levensstijl van de plaatsen waar ze vandaan kwamen.

Old.
Het moeilijkste categorie om immigranten te analyseren. Zeventig jaar van angst en leven in totale afzondering van de wereld, liet een levendige indruk over de manier waarop oudere mensen proberen om een ??gemeenschappelijke basis te vinden met de nieuwe wereld. Tot slot moet worden opgemerkt dat de laatste golf van emigratie uit de voormalige Sovjet-Unie een enorme impact op Israel van de afgelopen achttien jaar had.

Dit is het thema onderwerp is nieuw nieuws, en elkaar analyse, maar dient te worden opgemerkt dat de meeste zeker sterk werd beinvloed door emigratie naar culturele van het land het niveau en de motivatie van hoge kwaliteit en ernstige onderwijs te krijgen. Theaters, bioscopen, sport, onderwijs en vele andere dingen die hebben geleid tot onze voormalige landgenoten, zodat ver-vijfde van de bevolking, zijn veranderd het gezicht van het land en deze transformatie gaat.

Iets met de bestede tijd, iets veranderd en blijft leven, maar iets was bevestigd, en zal blijven grotere invloed op het leven van heel Israel hebben. Bij een herdruk van het artikel direct actieve link naar topnewsstock.com vereist!
Auteur: Helga Breuce
 
Laatste nieuws

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.