The social network

picture picture picture picture
logo

Rust in Sevastopol in de voetsporen van de geschiedenis

Speel in Sevastopol - dit is een van de beste opties voor vrije tijd, die nu kiest voor meer en meer mensen, zowel Oekraine en Rusland. Als de eerste is de minst dure optie in financiele termen, rust, dan de tweede - de kans om de legendarische stad van Sevastopol geroe.Seychas biedt de liefhebbers van geschiedenis en reizen van meer dan 500 attracties te bezoeken. De eerste plaats in deze lijst is Monument voor de Gekelderd Ships.

Rest in Sevastopol in de voetsporen van de geschiedenis

Het is een hoge zuil, die is gelegen in de zee uit de promenade in de directe omgeving van de boulevard. Het wordt bekroond door een bronzen adelaar, houdt in zijn snavel krans van laurierbladeren. Op de stenen basis bevestigd koperen plaquette met het opschrift "Ter herinnering aan schepen tot zinken gebracht in 1854-1855. toetredingsdrempels in de raid "Panorama Verdediging van Sevastopol -. een van de grote meesterwerken van het cultureel erfgoed van de stad.

Het laat ons de verdedigers van Sevastopol te benutten tijdens de verdediging van deze stad tijdens de Krim oorlog. De oppervlakte van het panorama is 1610 vierkante meter. m (14 m x 115 m). Het panorama was waarschijnlijk 14 mei 1905.

Op dit moment, in verschillende zalen van het museum kunt u gedetailleerde informatie over de helden die deelnamen aan de gevechten te vinden. Daarnaast, het beklimmen van de wenteltrap, ziet u de meest gedetailleerde manier, elk fragment van de pan. Het doel van de trots van de stad is erg populair onder toeristen en liefhebbers istorii.Esche onder de belangrijkste monumenten van de geschiedenis van Sevastopol zijn aanval Dioramas Sapun Mountain.

In een schilderij getoond van de meest gewelddadige scene van de strijd om de stad van Sevastopol, die werd bijgewoond door het leger Oekraine Front troepen en Hitler-Duitsland. Echter, niet alleen de geschiedenis van de stad trekt vele duizenden bezoekers. Rust in Sevastopol perfecte aanvulling op het zachte klimaat aan de kust en mooie stranden. Rest in Sevastopol in de voetsporen van de geschiedenisBron: Sevastopol hotel op de website

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.