The social network

picture picture picture picture
logo

Slowakije voor toeristen en reizigers

Slowakije kon niet meer geschikt zijn voor recreatie in de stijl van wellness. In Slowakije zijn er meer dan tweehonderd toeristische bestemmingen. Er zijn alle voorwaarden voor actieve recreatie en sportom.Turistov hier aangetrokken door de verscheidenheid en de originaliteit van de lokale attracties: water parken, te paard reizen, raften en catamarans, aviapolety over het Tatra-gebergte, watersporten, paragliden, ijsklimmen, bergbeklimmen en vissen.

Dit alles kan gecombineerd worden met een bezoek aan de unieke culturele en historische monumenten, kastelen, Kastelen, herenhuizen en prachtige folk arhitektury.Zdes kastelen en monumenten, en talloze musea, die zou doen eer aan elke Europese stad. Bijvoorbeeld, het grootste kasteel Spis Castle bestaat uit 170 forten en kastelen! Een middeleeuwse huizen, die bouwde de hele stad Bardejov, overleefde met die loopt tussen de stenen.

Hier is een bijzondere musea: bijvoorbeeld het Museum van Wijn in de diepe kerkers van de oude stad gevangenis, de massa van een groot aantal interessante plekken, bijvoorbeeld - de bron van de rivier Hron, het geografische centrum Europa of ga naar de pulserende geyzer.Bolee 700 grotten, waarvan vele zijn opgenomen in de Stichting van Cultureel Erfgoed. In Slowakije, de zeer goed ontwikkelde sport: er is een veel stadions, fietspaden, sportvelden, tennisbanen.

Er mototreki en chalets voor het navigeren van de rivier de plotah.Ochen populair in de country skien, ijshockey, duiken, schaatsen, wandelen door de kloven en de verhoging van de bergen. Vele wandelpaden die kan plaatsvinden zowel te voet als op de weg velosipede.Po vindt u bronnen van curatieve mineraal water, rechtstreeks uit de kloppende zemli.Pochti 40% van het grondgebied bezet door bossen - gemengde en loofbossen.

Er zijn eiken, beuken, op de noordelijke hellingen van de bergen zijn naaldbossen, die bestaan ??voornamelijk uit dennen en sparren. Hoog in de bergen - de alpenweiden. In de bergen bossen, kunt u herten en lynxen, wolven en beren, van kleine dieren leven hier wezels, vossen, eekhoorns.

Ski Resorts zijn zeer geliefd en bezocht door toeristen uit vele landen. De populariteit van de lokale resorts te wijten aan goede voorwaarden voor recreatie, infrastructuur services, uitstekende technische eigenschappen, handig en heel ontroerend heel democratische prijzen. Voor skigebieden in Slowakije is zeer geschikt woord 'sanatorium'. Dit is niet alleen zuivere berglucht, doordrenkt met de geur van naaldbossen, maar ook een therapeutische warmwaterbronnen, die zich in bijna elk water park.

De bevolking van het land - rustige, vriendelijke mensen, altijd klaar om toeristen te helpen in moeilijkheden, daarnaast is er praktisch geen taalbarriere - Russische en de Oekraiense taal zijn zeer vergelijkbaar met de Slowaakse, vele woorden gelijk geluid en je altijd te begrijpen. De verscheidenheid van verschillende soorten van levende bier zal geven van de hoogste kwaliteit rest Slowakije gemak en geeft smaak aan de Slowaakse nationale keuken is zeer divers en vkusnoy.Neozhidanno leuke is dat er geen pan-Europese kosten van levensonderhoud hier, en al de culturele centra van de westerse volgende: een paar uur rijden, en je bent in Oostenrijk, Duitsland, de Tsjechische Republiek en Hongarije. Bovendien bestaat er vrijwel geen taalbarriere - Russische en Oekraine talen zijn zeer dicht bij de Slowaakse, veel woorden hetzelfde klinken.
Het artikel met de informatie portal over Slowakije

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.