The social network

picture picture picture picture
logo

Vakantie in Finland en de visserij kamer

Finland is een toeristisch gebied, dat een bezoek waard elk moment van het jaar, omdat het heeft unieke eigenschappen. Finland grenzen met Rusland en tussen de twee landen uitstekende vervoersverbindingen. Naar Finland is niet moeilijk te bereiken met de auto vanuit Moskou of St.Sint-Petersburg.

Op een gegeven dag kunt u reizen met de trein of vliegen op een vliegtuig, want er zijn een groot aantal dagelijkse vluchten.
  Lang genoeg om zijn zeer populair als tochten naar Finland, en de huisjes in Finland, hun huur en aankoop. Hou van dit land mensen zijn in het meerdere keren per jaar. Om reizen in deze plaatsen, is het het beste gebruik maken van een sneeuwscooter, als het kan gaan waar niemand zal niet avtomobil.Novy jaar in Finland.

Zelfs hier in het noordpoolgebied, het noorderlicht te krijgen om niet vsegda.Otdyh zien in Finland in de winter - het is ook een goede gelegenheid om allerlei soorten programma's te genieten - er safari's en hondenslee, rendieren, sneeuwscooter safari's en expedities op sneeuwscooters , vlakten en bergen skien. Ijsvissen en auto rally op het ijs. Niet om de varieteit aan entertainment voor kinderen te vermelden in huis van Santa Claus in Rovaniemi. Recreatie Vissen in Finland

De Finnen zijn gekomen als hefboom sterke koud: in de bouw van de gebouwen die zij maken gebruik van zeer goedkope materialen - bevroren water. Voor toeristen, de stad Saareselkya, zijn ze bouwstenen van het hotel van de gewone ijs. Er zullen kamers aan de nacht, een bar en zelfs een kapel te brengen. Bouwmaterialen op te slaan hier op de straat, zonder enige bescherming.

De belangrijkste twee redenen: ten eerste, er is heel weinig stelen, en ten tweede, het is gewoon ijs.
  Een groot aantal toeristen naar Finland in de winter, omdat de aard regelt een onvergetelijke prestaties - het Noorderlicht, dat in staat is om u een levendige indruk. Gasten zullen niet missen het noorderlicht, zelfs tijdens de slaap, alsof hij wil, al snel kwamen ze wake up call service. Het is een dienst die wordt geleverd door bijna alle hotels in Lapland.

Zuid Saareselkya, in de stad Sodankyla, bouwde een speciale "Huis van de Verlichting» Aurora huis. Dat gelijkvormig Latijnse naam voor het noorderlicht Aurora Borealis. Binnen in de showroom, waar het mogelijk is om te zien de lichten en bij slecht weer. U kunt zelfs vieren
  En als het weer goed is, de gloed is zo helder dat je een krant te lezen of met de auto, niet met de lichten. De duur ervan is anders. Soms is het hemelse vuur gedurende enkele uren.

Als gevolg van het feit dat in de atmosfeer vanuit de ruimte te krijgen geladen deeltjes in de lucht flitsen.
  
  Zomervakantie in Finland sterk veranderd: het rijk aan vis en kristalhelder water, duizenden rivieren en meren is een magneet voor deze vissers. Een Finse cottages, die zijn bijzonder gezellige, gastvrije voor je opent haar deuren.

Veel, in plaats van het nemen van een cruise of een sightseeing tour, kies openluchtrecreatie in Finland, is het niet verwonderlijk - het is hier waar je kunt alleen tijd doorbrengen met de natuur, ontspannen en op krachten.
  Voor sportvissers en professionals in Finland heeft het allemaal! Meer en de vissen op zee, duizenden rivieren, die onderdak bieden aan tientallen vissoorten.

Fishing Tackle kan meenemen of huren, en indien nodig, ervaren instructeurs zullen u de vaardigheid van de visserij van hoe je de plek om te vissen kiezen voordat de vis te koken te leren. In Finland zijn er zelfs speciale multi-dag visreizen.
www.finland-cottages.ru

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.