The social network

picture picture picture picture
logo

In Finland voor kortingen!

Het is geen geheim dat de kerst en nieuwjaar de liefste tijd voor de fanatieke shopper. Inderdaad, in deze dagen in Finland kunt u kopen kleren, schoenen en huishoudelijke apparaten met enorme kortingen. De lekkerste steden om te winkelen tijdens de verkopen worden geacht Lappeenranta, Kotka, Imatra. Bijvoorbeeld, in Imatra is een prachtige winkel waar je alles kan kopen voor slechts 1 euro! Om naar de Finland op de verkoop op de volgende manieren: 1. Railway communicatie.

Trein PetersburgFinland is 5,5 uur. Dagen van vertrek de tijd en kijk naar de sites van de treinstations in St. Petersburg. . 2 Je kunt op uw eigen auto, maar deze manier van reizen heeft de volgende nadelen: de afstand tot de grens, aanvullende verzekering, slapeloze nacht. En als je geen auto hebt, is het probleem eenvoudig op te lossen.

In Finland voor kortingen!

Veel reisorganisaties bieden autoverhuur Peterburg.3. Flight. Internationale vliegvelden zijn Guy (Vantaa) nabij de stad Helsinki en het vliegveld in Tampere geven een kans om bijna overal in de wereld, uiteraard, de nodige visa. Vanuit deze luchthavens voeren regelmatig vluchten op deEuropa maatschappijen - discounters of de zogenaamde low cost maatschappijen.

4. De makkelijkste en meest comfortabele manier van reizen was en is het huren van een bus-Petersburg. In de gespecialiseerde transportbedrijven in Sint-Petersburg bestelt u een bus in Finland. De meest voorkomende shoppers kocht pendeldienst naar St. Petersburg, dat wil zeggen, de service "van de ingang naar de ingang" - als de minibus zal voor elke passagier kiezen om het huis.

Dit is erg handig, want na de beroemde winkelstraat kunt u ontspannen tijdens het reizen in de comfortabele bussen en geniet van de bekendheid met de winkel-en aangename metgezellen!

huur een bus-Petersburg

In Finland voor kortingen! finland
autoverhuur petersburg

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.