The social network

picture picture picture picture
logo

In het Russisch wordt gesproken in verschillende delen van Europa

Volgens sommige bronnen, op dit moment woonachtig in Europa en 8 miljoen Russisch-speakers. Het is niet alleen Russisch, maar Oekrainers, Wit-Russen en mensen van andere nationaliteiten, voor wie Russisch is een van de dichtstbijzijnde. En, in tegenstelling tot sommige stereotypen, is het vaak een succesvolle, actieve mensen die hun plaats hebben gevonden in het leven, in staat om te integreren in het nieuwe systeem, met behoud van hun nationale identiteit.

Het is niet verwonderlijk dat toen hij terugkeerde naar Europa, je zult Russisch-sprekende mensen te vinden in de dienstensector, in het bedrijfsleven, in het onderwijs. Als je problemen hebt met vreemde talen, dan, bijvoorbeeld, Finland, Oostenrijk, Duitsland, er zijn hotels waar je in staat zal zijn om te dienen in het Russisch, maar in landen als Cyprus, Spanje, Bulgarije telt lokaal reisbureau met Russisch-sprekende medewerkers, die vaak meer rendabel om een ??rondleiding of excursie boeken, je doet het uit het buitenland. In sommige landen waar het percentage van de lokale Russisch-sprekende inwoners of Russische toeristen is vooral groot Er zijn zelfs verwijzingen bureau in het Russisch!

Als je naar een Europees land voor een lange tijd, dan bent u ervaart is een ander nodig hebt - als je te vervelen, niet alleen voor communiceren in hun eigen taal, maar ook in bekende producten, dranken, moet u wellicht Russisch-sprekende arts, advocaat, kinderopvang en andere dagelijkse diensten, waarvan het belang niet je zou zelfs kunnen denken over het feit dat thuis.
Dus, als je naar de Europa op het weekend of verplaatst er een paar jaar - moet denken van te voren welke tijden kunt u nog problematisch zijn.

En bij aankomst in een nieuw land je geen zorgen te maken en de lokale bemiddeling bureau betalen voor iets dat ze hebben je gebracht naar de juiste mensen. En in veel gevallen de optimale oplossing kunnen naar de lokale Russisch-sprekende organisaties en de gemeenschap die u zullen helpen je je beter voelt over zijn van de op ieder geval in de eerste periode van aanpassing in het land.
Evrokatalog

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.