The social network

picture picture picture picture
logo

Reizen naar Noorwegen

Vanaf deze zomer in Noorwegen, mijn man en ik besloten om te beginnen prosherstit internet.Chto raden ervaren ontdekkingsreizigers, hoe, waar en waarom. We besloten om kennis te maken met de wereld beroemde Noorse fjorden, bergen en gletsjers. Ontspan op de kust, de visserij op de volle zee aan de koning krab te proberen, en kan zelfs zwemmen met kasatkami.I als we afgereisd naar Noorwegen? Van het internet ontdekten we dat in Noorwegen kan worden bereikt per vliegtuig, auto, boot en trein.

Goed ontwikkelde vervoer in Noorwegen biedt gemakkelijke toegang, zelfs tot de meest noordelijke steden. Langs de Noorse kust kunnen een cruise op de liner "Hurtigruten". In het westen van Noorwegen, waar de wereldberoemde fjorden zijn genoeg plaatsen waar wandel-en auto-passagiersschepen en express - boot.

Maar we hebben een beslissing: een reis met de auto - de meest kosteneffectieve en ons de beste manier om kennis te maken met dit land toe te staan ??en zullen niet worden beperkingen op de peredvizheniyu.Vopros, waar te verblijven Opties voor de nacht een stuk, waardoor er uit St. Petersburg, riepen we in? JamsanGasthaus in yams in dit hotel verbleven we in bij het skien in een skigebied Himos. Het hotel is erg democratisch, en we besloten dat het er was die eerste nacht, de nacht doorbrengen.

Op hun website hebben we geleerd dat naast het hotel kunnen we ontvangen in een huisje aan het meer. Wij vonden het idee en we geboekt het huisje. In Noorwegen, kunt u kiezen voor een huisje of een camping, vissen lodge.

Controleer de waarde in sommige hotels, vonden we dat dit niet was een ramp voor onze byudzheta.Itak, op een manier. We vanuit St.Sint-Petersburg 11 uur, terwijl gehouden douane, reed naar de winkels om de balans op droge rantsoenen, slechts 21 uren werden Yamse. Afgewikkeld, het huisje vonden we, vooral omdat het nieuwe, grote, ging naar de sauna, waarvoor Finland zonder een sauna. Vast geslapen.

Na het ontbijt reden we naar het hotel Jamsan Gasthaus, om de sleutels te geven en uit te vinden waar het pad nu, en dat er een ontmoeting met Vladimir, werkzaam bij begeleiden van het Finse bedrijf de visserij in Finland en Scandinavie, gaf hij ons een hoop verhalen over Noorwegen en de visserij vissen, gezien de coordinaten van de steden voor de overnachtingen. Nu we weten wie te bellen in geval van nood.

Volgende, ons pad lag in het centrum van Noorwegen, de instructies van Vladimir, we Finland, Zweden, gekruist en aangekomen bij de visserij voet (nou ja, dat Vladimir gaf ons een duidelijke positie en we vonden al snel haar navigator) 0.1300 km weg is niet in de buurt We waren moe, dus dat onmiddellijk na het posten van usnuli.Utrom een ??ontmoeting met de eigenaar van de basis en besloot om het goede weer te nemen om te vissen. Zelfs in Finland werden we gewaarschuwd dat als je gaan vissen voor de eerste keer, zonder een ervaren gids of instructeur niet kan doen, want Zeevissen is heel anders dan alle anderen, en de plaats van de visserij moet weten.

Ik zeg u in vertrouwen, dat na het zien van foto's van vissers met vis van 15-20 kg, kon ik niet geloven wat je kunt een gewone spinning te vangen. Maar zijn ogen oplichten en mij en mijn man. Vangen trofee treskiVmeste met de Noorse in de vroege ochtend gingen we vissen. Hij kent alle visplaatsen. Bovendien is in verschillende plaatsen en op verschillende diepten in hun eigen gevangen vis. Ik wilde echt het ergste vissen met grote tanden is het wel een meerval te vangen. Op foto vreselijk eng, laat staan ??in het leven, stel ik bang ben.

Maar de Noorse zei dat het makkelijker te meerval te vangen in het noorden, waar u de zee kunt duivel te vangen, niet minder verschrikkelijk. Hij glimlachte. Hier begon de meest interessante. We hebben gegooid spinnen, plotseling een krachtige slag draaien en gebogen in een boog, moest ik van haar man gordel te houden, niet overboord viel. En in mijn hoofd, maar een gedachte die ze vissen, en zou gewoon niet weg hebben gekregen. De strijd duurde een lange tijd ongeveer twintig minuten, ik dacht dat er iets ongelooflijks.

Noorse en haar man van plaats veranderd, de lijn kraakte, al was het maar draaien uit de hand! En plotseling, een wonder, ineens een hele grote vis, verscheen op het oppervlak, zijn enorme omvang heeft mij geleid in horror. Ik wist niet wie te houden: de man of is het tijd om lopen voor bagorikom. Noorse behendig greep bagorik en geholpen om vis te trekken in de boot. Rybina was kabeljauw, zoals later bleek 18 kilo. Maar dit is onze visserij is nog niet voorbij.

4 uur zijn we haalde er twee meer kabeljauw, hoewel kleiner, met een gewicht van 9-11 kg. Na het vissen hebben we bereid de vis in een lokaal restaurant. Deze heerlijke kabeljauw heb ik niet geprobeerd. De rest van de vis die we hakken en mee te nemen. Daarna gingen we naar de Lofoten ostrovaEto heel mooie plek.

Veel adviseerde reizigers die op zoek zijn naar nieuwe avonturen, ga op een safari in orka's in de Lofoten, Noorwegen. Volgens het internet, is dit een van de meest verontrustende avontuur in de wereld - het kijken naar een kudde van orka's op korte afstand, bijvoorbeeld door zwemmen in het water of kajak onder deze enorme dieren. Winterplezier.

De Lofoten orka's te zien van half oktober tot half januari. Safari's worden georganiseerd op een grote passagiersschepen en rubber boten die vertrekken vanuit verschillende locaties op de Lofoten eilanden.

Ondanks de intimiderende naam van de orka's (orka's, orka's, dat is), zijn ze nooit aangevallen mensen, dus de dapperste mogen zwemmen onder de dieren onder gunstige usloviyah.Stoit leuk is het niet duur is ongeveer И 130 een bezoek Op deze safari kunnen alleen Tyus-fjord - van 1 november tot 11 januari, en de Lofoten - van 20 oktober-19 januari. En advies: Boek tour van te voren. Tours kan worden geannuleerd, dus het is best om tijd te rekenen met een reserve.

Als u last heeft van zeeziekte, wagenziekte, een pil te nemen vanaf een uur voor vertrek. Neem warme kleding en schoeisel sterk. By the way, als je niet ziet orka's, is het onwaarschijnlijk dat veel bedrijven bieden u de volgende tour voor gratis. Het is jammer dat in deze wij niet in staat waren op dit wonder in het Koninklijk posmotret.Safari krabaDalee gingen we naar de rand van het land ten noorden van Noorwegen.

We zijn nog steeds in Finland heeft ontvangen informatie over deze prachtige plek. Waar u niet alleen genieten van de oceaan en gaan in de Barentszzee, en toch de buitengewone emoties van de koning krab vissen voelen. En het is niet safari, die wordt aangeboden door vele bedrijven. Natuurlijk, als je duiker licentie, kun je jezelf onderdompelen met professionals en vangen krabben onder water, maar we betrokken zijn geweest bij een interessante wagen, Ik vang krabolovkami.

Sommige toeristen liever gewoon kijken naar de vissen van de kust of een monster boot, en daarna voor zijn koken in een lokaal restaurant. Impressies van het vangen prachtig, op het eerste de krabben lijken een monster te zijn. En het is niet verwonderlijk, want de rode koningskrab kan twee meter bereiken van de ene klauw naar de andere, en 15 kg gewicht.

Is het de moeite waard om in een menselijke vinger klauw krab, kunt u een vinger verliezen. Dan hebben we verwachtten een feest. Geen twijfel, na het diner in een krab safari - een waar feest! Sappige stukjes krab met brood, saus en voor degenen die wensen, witte wijn. Uitstekende witte vlees van klauwen zeer sappig en heeft een natuurlijke zoete smaak.

Een klauw is genoeg om een ??volwassen man verzadigd. Het moet net als de koningskrab safari in 1000 n.kr. Maar er zijn bedrijven (http://www.mivela.ru) in de tour, die koningskrab safari inbegrepen. We hebben bevroren scharen, verpakt ze in een vacuum zakken, bevroren.

En dit is bijna 10 kg! Dit compenseerde voor de vangst van de kosten van de reis. En het is zo leuk. Walvis safariUtrom gingen we naar Tromso op walvis safari. In Noorwegen, op elk moment van het jaar is dat posmotret.Kity veroorzaken veel emoties bij kijken, zonder uitzondering. Sperma overtreffen alle zoogdieren ter wereld duiken.

Ze kunnen duiken tot een diepte van 3000 meter, dus je bent waarschijnlijk niet in staat zijn om twee keer dezelfde walvis zien in een reis. Aan de andere kant, is de kans van het zien van een paar walvissen zijn erg groot, omdat alle safari's worden georganiseerd in plaatsen rijk aan vis, plankton en schaaldieren. Hier voor duizenden walvissen zwemmen een maaltijd.

In de zomer kunt u vaak potvissen zien, maar als je geluk hebt, kunt u ook kijken naar de tandwalvissen, dwergvinvissen Moor, bultrug walvissen, dolfijnen en kasatok.Na Safari ging ik met een bepaalde emotie, echt, mijn oude droom die werkelijkheid wordt. Twee gelijktijdige gevoelens van het leven in mij: angst en verlangen. Bovendien hebben de walvis safari's gewacht prachtig landschap, een overvloed aan frisse zeelucht en de schoonheid die we ons herinneren voor een lange tijd. Op de afgesproken tijd kwamen we bij het schip.

Naast ons waren er toeristen van alle angst. Traditionele keuken en instructie. En we raken de weg. Veel schrijven over zal het niet. Dit moet worden gezien. Ik adviseer iedereen te krijgen die veel emoties die we ervaren.

In Safari, ontmoetten we een stel uit Londen, die aan het zwemmen was met orka's. En ik besefte dat ik niet eens had gekomen naar Noorwegen. Hoeveel ik heb niet gezien of ervaren.

Dus totdat we elkaar weer, hopelijk in Noorwegen. Ik hou van dit land, alsmede alle mensen die bezocht.

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.