The social network

picture picture picture picture
logo

Toeristische industrie en Tampere

Tampere - een van de culturele, wetenschappelijke en commerciele centra in Finland, de derde grootste stad van het land, de geboorteplaats van zwarte worst. Oorspronkelijk Tampere - industriele stad, maar een korte tijd is het uitgegroeid tot een van de belangrijkste toeristische gebieden van Finland. Tampere laat niemand onverschillig.

Ondanks de locatie uit de buurt van de zee, het belang van de vaarwegen is hier voelbaar meer dan elders in de Finland. Door zijn unieke positie op de landengte tussen twee meren, trekt het water liefhebbers met lopen in heel Europa. Een van de belangrijkste lokale attracties - Rafting Tammerkoski stroomt door het centrum van Tampere. Het was haar stad dankt haar geboorte en het leven van Tampere razvitiem.Kulturnaya geconcentreerd in het centrum van de stad.

De kaart centrum als alle van een cel. De hoofdstraat - Hammenkatu - vormt de basis van dit cijfer. Hammenkatu loopt van het station naar het westen over de brug Hyameensilta, langs het centrale plein Keskustori, en tot de kerk van Alexander.

De meeste winkels zijn geconcentreerd of in de buurt, of Koskikeskuse - shopping paradijs van de rivier. Downtown is gevuld met kleine winkeltjes, restaurants, bars met typische Finse sfeer en gezellige cafes. Verder dichter bij de drempels Tammerkoski, in het noordelijke deel van de stad zijn de belangrijkste stedelijke bedrijven, instellingen en andere bedrijven. En in het centrum van de stad is nog steeds mogelijk om planten.

Dit, bijvoorbeeld, is een kartonfabriek Tako.K ten oosten van het stationsgebied is gelegen in een gebied Tammela Vapriikin Museokeskus, van tijd tot tijd verandert in een drukke markt. Ongeveer een halve kilometer ten zuiden van hier is een grote concertzaal Tampere-talo (Tampere Hall) en Tampereen Yliopisto (Tampere University) - dat is, komen wetenschap en de kunst! Toch is het belangrijkste ding dat toeristen aantrekt in Tampere - het is water rijdt. Het is moeilijk om het belang van de meren Nasijarvi en Pyhajarvi te overschatten en het aansluiten van hun rivier.

Laatste Tammerkoski had een belangrijk middel waarde - voor het vervoer van goederen, personen reizen op andere plaatsen. Nu veel toeristen komen naar Tampere om een ??cruise op de rivier en meren te genieten. In de zomer boten Suomen Hopealinja gestuurd naar de Resort Hameenlinna, vertrek uit het gebied Laukontori en het schip Tarjanne volgt het pad van de Dichter (Runoilijan Tie) uit Lake Nasijarvi noorden.

Mooi uitzicht op het meer Nasijarvi opent met een uitkijktoren Nasinneula - Tampere Attractie nummer een. Het is het hoogste gebouw in het noorden. Er is zelfs een grapje dat de toren werd gebouwd van boven naar beneden. Bij helder weer zie je een prachtig uitzicht op het meer glinstert in de zon Pyhajarvi. In een paar minuten is een populaire resort Viikinsaari van Tampere kan worden bereikt in 15 minuten.

Hotels in Tampere - Tampere hotel reserveringen
Online hotel reserveren bij hotels.su

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.