The social network

picture picture picture picture
logo

Ver naar Tallinn

Inleiding Estland is het meest beginnen vaak met het noord-oosten van het land. Narva - Noord-Oost schoonheid ligt op de grens van Estland en Rusland.
De eerste vermelding van een nederzetting in wat nu Narva verschijnt in de Novgorod Chronicle is al in de 12e eeuw. En in de middeleeuwen Narva is een belangrijk handelscentrum stad tussen Tallinn en de Novgorod op de weg "van de Vikings naar de Grieken."

In de afgelopen 200 jaar, het noordoosten van Estland een reputatie als het resort is opgedaan sinds de vroege 19e eeuw, bezoeken aan lokale gezondheidscentra is een integraal onderdeel geworden van de rest van Russische aristocraten, en zwemmen in de zoute zeewater werd beschouwd als een wondermiddel voor vele ziekten. Het is bezocht IE Repin, NS Leskov, PI Tchaikovsky, SS Prokofiev en andere beroemde mensen.

Vandaag is kuuroorden en toeristische plaatsen op geen enkele manier onder voor zijn voorgangers. De meest bekende badplaats - Ust-Narva is 14 kilometers ten noorden van de stad Narva. Hier tot uw beschikking van de grootste zee strand in het geheel van Estland en motels Ust-Narva biedt meer dan 400 locaties.
Van St.Sint-Petersburg Tallinn naar iets meer dan 350 kilometers. De weg van Moskou naar Tallinn tot 3 keer langer mee.
Naar Tallinn kan worden bereikt niet alleen over land, maar door zee.

Ferry Tallinn naar Stockholm en Helsinki - een geweldige kans voor een dag tot drie landen, drie maritieme hoofdstad te bezoeken.
De afstand van Helsinki naar Tallinn iets meer dan 80 mijl of 3 uur Reizen op de veerboot. Deze nabijheid tussen de twee hoofdsteden tijdens het "ijzeren gordijn" creeerde veel problemen ordehandhavers.

En dat alles vanwege het feit dat vanaf de hoogte van de TV Tallinn de toren is zichtbaar Beach Finland! Als vandaag naar de TV-toren hoeft u alleen maar een ticket te bezoeken, dan in de Sovjet-periode was het noodzakelijk om een ??speciale vergunning te verkrijgen, waardoor overwegen "kapitalistische paradijs". Van deze afstand, weinig te zien, echter de verplichting om een ??speciale vergunning te verkrijgen blijven ongewijzigd.

De afstand van Stockholm naar Tallinn, ongeveer 400 kilometer, of 14 uur reizen met de veerboot. Historisch gezien, de verbinding tussen Tallinn en Stockholm, is al sinds de 13e eeuw, toen ze begonnen om de handel tussen Scandinavie en Rusland te ontwikkelen, dan is dat een grotere waarde van Tallinn als een plaats van handel.

Larissa - Hoofd van de excursiebalie Estland Travel

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.