The social network

picture picture picture picture
logo

Een opmerking over de stad Rethymno

Rethymnon - een van de mooiste steden van Griekenland. De oude stad, een constante eeuwenlang - een mengeling van Venetiaanse en Turkse stijl van de architectuur.Venetianen eigendom van de stad vanaf het begin van de 13e eeuw, de Turken en hij kreeg in november 1646, na een 22-dagen belegering. Van 1897 tot 1909, toen Kreta was een onafhankelijke staat, Rethymnon was een Russische zone van de stad bleef ответственности.Итальянская volledig structuur.

Turken tijdens hun heerschappij was alleen toegevoegd aan de kerken en de minaretten van de typische architectuur van het Ottomaanse Rijk, overhangende houten vloeren. Het grootste deel van Italie in Rethymnon wordt gevoeld in het havengebied - een kleine gebied, maar authentiek Italiaans. De haven is ook beroemd om zijn visrestaurants, die drukte van de zomer toeristen uit hotels in de buurt. Haven van Rethymnon en grenst aan het zandstrand (door de manier waarop, slechts een van de steden van Rethymnon op Kreta met zijn strand), die ver uitstrekt naar het oosten.

Urban Quarters strekken zich uit langs het strand en geleidelijk overgaan in de hotels in de omgeving. Een ander monument van de Venetiaanse architectuur in de stad wordt zo genoemd een loggia. Het gebouw waarin de Venetiaanse en Kreta aristocratie zou gaan om te praten over politiek, de handel deals sluiten of gewoon om hun vrije tijd door te brengen.

Een opmerking over de stad Rethymno

Volgende is de beroemde fontein Rimodi, waar het water uit stroomt van de leeuwenkoppen met Corinthische kapitelen. Met een mooie legende verbonden fontein, dat als twee geliefden drinken terwijl het water, ze nooit rastanutsya.
Gids voor Rethymno

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.