The social network

picture picture picture picture
logo

Waarom hebben we Turkije, dat de Baltische is

Zodra gaan praten over het toerisme in de regio Kaliningrad en de ontwikkeling ervan, hoort heel wat opmerkingen over het feit dat het toerisme in onze regio als een begrip niet bestaat. Zoals, is geen goede infrastructuur, van de historische monumenten weinig meer goed en dan nergens rust.

Maar goed, de service is aanzienlijk lager dan de naaste buren, de Polen en Balten, en de prijzen, om wat voor reden vyshe.Deystvitelno, een vergelijking van de regio Kaliningrad en de badplaatsen resorts van de Middellandse Zee of de Zwarte Zee kust, in dit geval is ongepast. En hoewel de kwaliteit van de dienstverlening zijn moeilijk te maken met de resorts van Turkije en Griekenland te vergelijken in de afgelopen jaren, is het niet langer een axioma.

Investeringsprojecten die gericht zijn om het toerisme te bevorderen in de regio Kaliningrad wordt steeds meer en sommige van hen zijn al geimplementeerd. Immers, als je goed kijkt, kan het reizen naar de regio Kaliningrad net zo interessant en informatief is dan hetzelfde, bijvoorbeeld, Malbork.

Vooral Toerisme Toerisme strijd: iemand krijgt een veel plezier chaos hun hielen op het strand vijf sterren hotel in Antalya, en iemand wil om te ontspannen, tussen de ruines bewaard gebleven de geest van de Middeleeuwen en het vertegenwoordigen van het leven van de Ridders van de Teutoonse ordena.Nuzhno dwalen alleen weet waar te gaan en wat te zien. Het klinkt misschien als een bekend cliche, maar onze regio is werkelijk uniek in zijn soort, dankzij de geschiedenis en aardrijkskunde.

Reeds het enkele feit van de aanwezigheid op deze aarde iets meer dan een halve eeuw geleden, heel anders dan de moderne cultuur en architectuur, en nog veel meer - verschillende talen spreken en die tot een andere natie van mensen kan krijgen om te komen tot Kaliningrad om te leren hoe je en zien zoals het is. Inderdaad, zulke verhalen is er geen een regio van Rusland, ondanks het feit dat ons land groot, en de bevolking is opgebouwd uit vele naties en etnosov.Koroche dat verhaal.

Zoals het spreekwoord zegt, beter een keer te zien dan horen honderd keer. En om een ??veel trucs zien en te doen niet nodig om - de aanwezigheid van een vliegticket of trein en je wilt istorii.PS touch: Van 09 tot 11 april op de Tentoonstelling Complex Baltische Expo was een tentoonstelling bestemming.

Reisbureaus, toeristische kantoren van de wijk gemeente en alle daarmee verband houdende met de Toerisme drie dagen werd verteld en getoond aan alle geinteresseerde aantrekkelijkheid van de regio op het gebied van actieve recreatie en niet voor bezoekers, en niet alleen. Eerlijk gezegd, het leven in Kaliningrad meer dan 20 jaar, was aangenaam verrast. Mijn mening is dat belangrijk om te weten waar te gaan en wat er te zien (en ergens, en deel te nemen) werd bevestigd.

En we hoeven geen nee Turkije en Griekenland ;-))
A. Fedorov.
Bron: Reizen Kaliningrad

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.