The social network

picture picture picture picture
logo

Wijnbouw in Griekenland.

Winery in het oude Griekenland. Athene

De eerste bekende plaats in het oude Griekenland, waar ze gekweekt de wijnstok en wijn gemaakt, is het eiland Kreta, waar het werd opgegraven eerste wijnmakerij, met betrekking tot 1600 d.n.e.Rasshifrovannye Lineair Knossos laten zien dat Griekse wijnen In deze periode genoot bekendheid in de oude wereld en verscheept naar het land van Mesopotamie en Egipta.Krit was ook de plaats waar de wijn was en afgeleverd op het vasteland van Griekenland. Hoewel de precieze bewijs van dit feit niet bestaat, maar het lijkt het meest aannemelijk, omdat bewees de nauwe banden tussen de Minoische Kreta en de Myceense vasteland Gretsiey.Posle plotselinge verdwijning Minoische beschaving Griekse wijn centrum verplaatst naar het vasteland.

Na een periode van "Dark Ages" in de geschiedenis van het oude Griekenland, dat de invasie van Dorian stammen, in Griekenland volgde omstreeks de periode 1000-900 voor Christus Eeuwen opnieuw begonnen met een economische en culturele heropleving, gevolgd door actieve kolonisatie door de Grieken het Middellandse Zeegebied. Om deze periode behoort het eerste bewijs van de cultus van Dionysus in Griekenland. Dionysus was de god van de wijn. Volgens de oude Griekse legendes, had geintroduceerd in Griekenland Dionysus wijn en leerde de mensen aan de wijnstok cultiveren.

Winery in het oude Griekenland. Sicilie

Ter ere van Dionysus werden opgericht festivals - Dionysia, waarbij mensen gekleed in verschillende kostuums en handelden uit scenes uit het leven van Dionysus. Dat Dionysia loop van de tijd geleid tot de opkomst van de klassieke Griekse theater. Met een groeiend aantal Griekse kolonies aan de oevers van de Middellandse Zee en de verspreiding van de kunst van het wijn, ingevoerd door de oude Grieken naar de meest afgelegen hoeken van de Middellandse Zee pool.

Het is de Grieken begon te wijnstokken kweken in gebieden zoals Sicilie en het zuiden Frankrijk, die zijn 's werelds wijnbereiding centra en segodnya.Razvitiyu wijn in de kolonien in het bijzonder bijgedragen aan de Peloponnesische Oorlog toen ze werden afgebroken handelsbetrekkingen tussen de metropool en de kolonien, en de kolonisten werden gedwongen om zelfstandig te voldoen aan hun eigen behoeften. Wijnhandel in het oude Griekenland was een zeer goed ontwikkeld.

Dat is bij wijn begonnen hun namen en merken te krijgen om te worden erkend potrebitelyami.V '86 d.n.e Athene werden onderworpen aan Rome. Tegelijkertijd, de wijn centrum geleidelijk verhuisde van Griekenland naar Italie. Echter, de Grieken gaven dat impuls aan de ontwikkeling van de wijn, zonder die grotendeels zou niet een moderne wijn-maken van traditie.
Gids voor Griekenland

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.