The social network

picture picture picture picture
logo

Schengen-visum naar de Tsjechische Republiek

De Schengen-visum, een visum is afgegeven door het consulaat Europa land maakt deel uit van de Schengen-landen. Het Schengen-visum is afgegeven op basis van een aantal juridische documenten ingediend door de lijst aan het consulaat van het land waar de vreemdeling wil gaan. De Schengen-visum kunt u steekt de westelijke staat van het toerisme, zakelijke, arbeids veroorzaken.

VVV-Schengen-visum uitgegeven door de ambassade, op voorwaarde dat de buitenlandse burger gekocht reizen tour voor een paar dagen met betaalde voor de huisvesting van het hotel. Er is een kans en een onafhankelijke toeristenvisum als je boek uw hotel of de boord in de Tsjechische Republiek en op een brief van de bank of om te werken aan geld te in te dienen.

Business Schengen-visum kan worden afgegeven voor de uitnodiging in de Tsjechische Republiek van de Tsjechische rechtspersoon die een buitenlander als een specialist of een medewerker uitnodigt. Kort dringende zaken visum wordt afgegeven voor een periode van ten hoogste 90 dagen. Deze groep kan ook visa en een visum voor een prive-uitnodiging van een familielid of vriend die in de Tsjechische Republiek op basis van lange nood visum.

Samenvatting dringend visum kan worden afgegeven voor een periode van ten hoogste 90 dagen een keer per jaar.
  K kort bepaalde tijd visa kan dragen nog steeds een visum is ontworpen voor atleten die reizen naar wedstrijden, studenten en leerlingen die gaan over de uitwisseling voor de opleiding.
  Documenten ter overweging bij de ambassade van de Tsjechische Republiek voor een korte nood visum kan voorleggen een trustee onder volmacht geformaliseerd door een notaris. Het verkrijgen van een visum kan voeren ook een trustee. Documenten beoordeeld binnen zeven werkdagen.

Naar aanleiding van de indiening van documenten door middel van een advocaat, ambassade ambtenaren beoefend uitgenodigd om te bellen met vragen over waarom en hoe lang de buitenlander wil het land binnenkomen. Tamelijk veel voorkomende fout bij het indienen van documenten is een aanvraag voor een visum voor een maand of meer en een bijgevoegd document van verblijf, zoals het hotel voor zeven dagen. Dit is een fout en eigenlijk in dit geval kan bevestigen visum geldig voor een periode hotel.

Een ander type fout is om een ??visum aanvraag aan Slowakije, bijvoorbeeld voor tien dagen met de precieze en boek hotel kamers in een hotel in Bratislava, bijvoorbeeld 's nachts en dan verder te gaan en de kosten van levensonderhoud gedurende de negen dagen die nog in de Tsjechische Republiek. In een dergelijk geval zou worden geweigerd een visum, de reden is dat elke Schengen staat, boven alles, een buitenlandse burger thuis wil en niet een doorvoerland, alleen aan de rand van het Schengen-gebied over te steken.

Het is heel belangrijke informatie voor bezoekers van Europa is dat het eerst moet de grens van het land dat het visum heeft verleend kruis, en vervolgens aan doorvoer naar andere Schengen-landen.
  Het Schengen-visum is een veelzijdig instrument dat de mogelijkheid van een aantal wet biedt, en dat vereist dat niet in het minst te voldoen aan de regels van het gebruik ervan.

Alle administratieve overtredingen op het grondgebied van de Europese Unie, of het nu te snel rijden in een huurauto, ticketless reizen met het openbaar vervoer, de schending van regels van de weg of straat, vele andere beweringen in enig land in Europa kan een cruciale rol in de latere verzoeken te spelen, het visum wordt afgegeven. Base misdrijven in alle landen van de Europese Unie zijn verenigd en we moeten niet verwachten dat een positieve reactie op de afgifte van een Schengen-visum van het land waar u niet eerder wetenschap dat u eerdere overtredingen van de wet in een ander land (en) had.

Met de regels van de Schengen-visum kan worden verkend op de website van de ambassade of het consulaat van het land dat een visum verstrekt. Heb een leuk tijdverdrijf in Europa.
  
Uw advocaat konsulst in de Tsjechische Republiek

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.