The social network

picture picture picture picture
logo

Visum naar de Tsjechische Republiek, die voor u geschikt is, wat functie

Tsjechische visum - een van de meest populaire zoekopdrachten op het internet als het gaat om de mogelijkheid van reizen naar de Tsjechische Republiek. Doelstellingen voor dit kan anders: het zoeken naar werkgelegenheid, de wens om het hoger onderwijs na te streven in de Europa of open het bedrijf in de Tsjechische Republiek. Er is ook een speciaal soort visum - het visum om verbinding te maken met familie.
Over Schengen-visum is een hoop, dus zullen we dit onderwerp niet als in dit artikel.

Ondernemerschap en zakelijke visa zijn meestal degenen die het bedrijf opende in de Tsjechische Republiek. Dit visum is geldig voor 356 dagen en kunt u de Tsjechische Republiek buitenkant van een aantal keren, maar ook voor onbepaalde tijd in te voeren op haar grondgebied.
In elk geval, ongeacht het doel van de reis, meestal gaat het om aanzienlijke monetaire kosten.

Om een ??lange-termijn visum (waarvan de doelstellingen kunnen worden getraind in de Tsjechische Republiek, een bedrijf in de Tsjechische Republiek, het werken in de Tsjechische Republiek), moet u een indrukwekkende som hebben. Zo moet hebben voor studenten onder de 18 jaar met een jaar minstens 37 370 CZK. Voor studenten na 18 jaar - niet minder dan 74 740 Tsjechische NOK. Om een ??visum voor het doel van het zakendoen moet 101 000 Tsjechische kronen hebben voor dezelfde periode.

Bij het openen van de Short Visa naar Tsjechie (tot 3 maanden) 1010 CZK voor een dag, als je minder dan 30 dagen en 34 340 CZK rijden - de hele tijdens het verblijf van de reis zal duren 30 dagen.
Bij de levering van de documenten om het visum centrum moet een document aanwezig zijn op de beschikbaarheid heb je dat bedrag aan geld.
Als u gaat werken in de Tsjechische Republiek, is het noodzakelijk om een ??document te garanderen dat er van onroerend goed om te leven in het land sinds de eerste geopend op de laatste dag van het visum te produceren.

Lees meer op de website van het bedrijf PERSPEKTIVA IMPEREAL sro
Tsjechische Republiek visum
Business in de Tsjechische Republiek

Onderwijs in de Tsjechische Republiek
Werken in de Tsjechische Republiek

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.