The social network

picture picture picture picture
logo

Vrijetijdsbesteding

De toenemende populariteit van deze vorm van vakantie in Karelie, net als vissen. Denk aan de elementaire methoden en technieken voor het vissen met de lokale osobennostey.Raznoobrazie wateren van Noord-Karelie, hun karakters en voorwaarden voor de visserij definieert de dezelfde varieteit van methoden en technieken van de visserij. Het met succes kan worden gebruikt spinning, vliegvissen, trollen, cups, Ja, en met een float-of onderkant hengel zul je altijd een te vangen.
Laten we over de keuze van kunstaas stilstaan ??voor het spinnen vissen.

Types, de verschijning van aas, uiteraard bepaald door de soortensamenstelling van prooi roofdier. We onderscheiden de volgende soorten kunstaas, die kunnen worden in je arsenaal maakt het mogelijk om vast te leggen niet alleen dergelijke traditionele vis als snoek, baars, winde, maar minder "beroemde" voor de bewoners van de middelste band van vlagzalm, houting en forel schoonheid.
Spinners.

Vissen op vlagzalm, houting en forel - de meest verkochte nummer 2, maar bij het vissen in kleine rivieren van vlagzalm en forel, is aan te raden om een ??maat 0 of zelfs spinners gebruiken. De kleur is afhankelijk van het niveau van de verlichting, wat vooral van belang is in verband met de periode van de witte nachten, van juni tot augustus, wanneer de beste tijd van de dag voor het vangen van vis is voorzichtig nacht.

Om te vangen witvis maximale grootte, zal het waarschijnlijk nummer twee, terwijl de vissen op ide, baars-selling nummer is 2-3, terwijl de vissen op snoek kan worden toegepast en 4-5 kamers.
Zilver en koper zijn de belangrijkste kleuren om een ??roofdier te vangen. De diversificatie van uw arsenaal en geven u meer mogelijkheden aan te passen aan de bestaande voorschriften voor de visserij verlokkingen van lichte en donkere tinten met stippen.

Spinners van verschillende gewichten en types van bloemblaadjes, en de sweep snelheid moet het aas laten de gewenste diepte en het recht op een roofdier tempo uit te lokken.
Lepels. Snoek lokt zijn de meest populaire vormen van lepels. Wanneer spinning vissen, zoals trollen forel, snoek en zijn accent te leggen op het gebruik van de lepel langwerpige vormen. Het meest populair onder de lokale roofdier lokt felle kleuren met een donkere top.

Lures. Arsenal gebruikte pluggen op kleine meren, waarschijnlijk niet verschillen van die van andere organen van water breedtegraad, alleen in grote wateren en bij het vissen in de stroomversnelling hebben hun eigen eigenaardigheden. Omdat de meren Panayarvi , en lokt werken goed Paajarvi natuurlijke kleuren, langwerpig, 6-10 cm lang

Voor het uitvoeren van de stroomversnellingen zijn kleine pluggen, en natuurlijke kleuren, in het bijzonder handig om ze te vangen door het fuseren van streamen naar een veelbelovende plek drijvende vobler.Podvodya al het bovenstaande, kunnen we zeggen dat het hebben van zelfs een klein aantal goed gekozen aas, kunt u op een geslaagde vistrip tellen in Noord-Karelie.
Vissen en rest Karelie

Activiteiten in Karelie

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.