The social network

picture picture picture picture
logo

Een advocaat uit Praag diensten voor West ...

Tsjechische notaris. Tsjechische advocaat. Notaris en juridische diensten in de Tsjechische Republiek.

De Tsjechische Republiek heeft een aantal private en publieke notarissen. Diensten van een notaris en prive zijn vrijwel identiek, met enkele uitzonderingen. Denk aan de fundamentele verschillen in de diensten van publieke en private notarissen: Notarissen Tsjechie: Heeft u nog geen recht op een kopie van het document, dat is holografie, verklaar Kan geen persoonlijke verzekerd staat bankrekening, waardoor moet een middel van koop en verkoop van onroerend goed passeren. Beschikt u niet over het recht om diensten te verlenen aan de transactie van koop en verkoop van roerende en onroerende goederen te voeren, niet het wettelijke recht om uit te voeren en notarieel bekrachtigen statuten (notarsky record) die de basis vormt voor de vroege registratie van rechtspersonen. + Met het begin van 2008 een staat van dienst blad aan een rechtspersoon in de Tsjechische Republiek en het blad voor de woning te verkrijgen.

Notarissen zijn handig omdat ze opereren in elk unit districtskantoor van de stad, hun toevlucht tot hun diensten, een groot aantal Tsjechische en buitenlandse onderdanen, indien nodig, verzekeringen proxy verklaringen, afschriften van documenten, notariele handtekeningen. Notarissen openbare diensten tegen kostprijs lager zijn dan prive.

Prive-notaris in de Tsjechische Republiek, in tegenstelling tot het publiek: commercieel worden verzekerd in het geval van verzuim, de financiele verantwoordelijkheid voor het is een verzekeringsmaatschappij. Laat alle rechten bovenstaande en zijn veelzijdiger in termen van het verstrekken van juridische diensten. In de Tsjechische Republiek zijn er geen openbare verdedigers, als gevolg daarvan, is er geen staat advocatenkantoren.

Alle rechten en functies van de advocaten 'vragen gegeven oplossing voor prive advocaten en advocatenkantoren. Indien nodig, toezicht houden op de persoonlijke zaken van de rechtbank, evenals de Tsjechische burgers en vreemdelingen een beroep moeten doen op prive-advocaten, met andere woorden, rekenen op gratis juridisch advies verstrekt door de staat moet niet worden. Universal prive praktijk advocaten werken als civiel-en strafrecht.

Een advocaat die het burgerlijk recht, het recht om de registratie statuut (notarskogo record) voor de registratie van een nieuwe rechtspersoon, of om de noodzakelijke wijzigingen aan het document entiteit te maken. Prive-advocaten hebben het recht om in de dienstverlenende sector werken over contractuele zaken en het controleren van de zuiverheid van de transactie van vastgoed, maar ook om het proces van de transactie van onroerend goed te begeleiden.

Een advocaat uit Praag diensten voor West ... Recreatie

Opgemerkt moet worden dat advocaten zijn eigendom zoeken en niet de nodige documenten te verzamelen voor toekomstige transacties van onroerend goed, deze service biedt makelaarskantoor. Maar advocaten die betrokken zijn bij het opstellen van verkoopcontracten op basis van de documenten die door de verkoper of koper.

En over het algemeen, juridische diensten in het burgerlijk recht op het gebied van onroerend goed transacties of verwerking papierwerk om een ??rechtspersoon te openen in orde van grootte hoger dan vergelijkbare diensten van een notaris. Dit is te wijten aan het feit dat elke eigen advocaat is verzekerd door de staat en de verantwoordelijkheid voor de niet-nakoming van de advocaat heeft direct Tsjechische staat. Dit is de belangrijkste reden waarom het meer kans om de diensten van prive-advocaten in de procedure voor de verwerking van de transactie van koop en verkoop van onroerend goed.

Bericht aan de notaris voor de transactie van koop en verkoop klaring duurt veel langer te wijten aan het feit dat de notarissen veel tijd het kost om parallelle activiteiten die verband houden met gewaarmerkte afschriften van documenten, handtekeningen en nog veel meer. Een ontmoeting met de notaris op basis van een afspraak kunnen vertragen de timing van de transactie in het gedrag van transacties van koop en verkoop eigen advocaat neemt de volledige juridische aansprakelijkheid:. De zuiverheid van de transactie voor de overdracht van middelen die door de verkoper (dit zijn er verschillende soorten van overdracht en uitvoeren van de noodzakelijke voorwaarden voor de overdracht van middelen, zoals depositorekening, een advocaat), voor het indienen van in het onroerendgoedkadaster in de Tsjechische Republiek, met een verandering van eigenaar van de verkoper naar de nieuwe eigenaar (een volmacht en vooruit), voor het opstellen van contracten en de controle op hun capaciteit handtekening van beide partijen die betrokken zijn bij de deal voor de controle van alle fasen van de transactie en geven deze informatie aan beide partijen.

In de transactie van koop en verkoop van onroerend goed vaak gepaard gaat met twee advocaten van de verkoper en van de koper. Dit voorkomt conflicten tussen de partijen en alle problemen op te lossen in overeenstemming met de letter van de wet. De kosten van een rechtszaak een procedure gevallen direct afhankelijk van de complexiteit van de zaak, de duur, status en ervaring van de geselecteerde raad, en, natuurlijk, persoonlijke arrangementen.
www.pragalev.cz

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.