The social network

picture picture picture picture
logo

New York, I love you!

De officiele en officieuze bijnamen is niet alleen de staten in de VS, maar ook de specifieke steden. De meest bekende bijnaam, zonder twijfel, behoort tot New York. Zelfs buiten het land, wordt deze stad vaak genoemd de "Big Apple". Maar waar komt deze appel? Omdat de appelboomgaarden in de stad. Misschien zijn er uitgestrekte tuinen in de staat New York? Er is geen.

State is dit niet anders vooral landbouwgrond. Gissen lang kan duren, omdat de geschiedenis van de verschijning van een bijnaam verbazingwekkend. Dit is een zin bedacht sportieve naamgenoot van de beroemde schrijver, sport-schrijver John Fitzgerald.

In zijn artikel over New York races, schreef hij dat, volgens de jockeys, paardenrennen in deze stad, "Big Apple" - omdat paarden appels liefde.
New York City ligt in de staat die dezelfde naam draagt ??en het is niet alleen de meest dicht de stad, maar ook uniek, hoewel niet de enige attractie. Maar echt wat New York City, stevig vast te houden de palm - het is grootte.

New York, I love you! Recreatie

Dit enorme gebied is de grootste stad in de VS en meest kosmopolitische van de wereld. Deze stad wordt gezongen in hun werken kunstenaars, muzikanten en filmmakers. Over de hele wereld, bekend van het beroemde Vrijheidsbeeld en het Empire-building Steyts Building, na de tragedie van 11 september is uitgegroeid tot de hoogste gebouw in de stad.

De originele symbolen van de stad, samen met wolkenkrabbers en gele taxi's zijn de appel en de woorden "I love New York 'met een heldere rood hart, vervanging van het woord" liefde ". Breng je vrienden en collega's met de bril die al zijn uitgegroeid tot een klassieker af te drukken. By the way, kunnen verschillende mensen kiezen uit verschillende afbeeldingen op een stapel: iemand die je heden een glas met een bekende teken, en iemand wil om de wolkenkrabbers en hangbruggen, krijgen als getekend met Oost-Indische inkt.

Er is nog een grappige kleine gift die zeker naar de zin van een van uw vrienden te hebben - het is een fles opener in de vorm van het Vrijheidsbeeld. Maar zijn originaliteit in dit verband als het apparaat vastloopt, dan begint te spelen een deuntje uit de musical "New York, New York."
Dwaal door de straten van de "Big Apple" - is plezier.

In aanvulling op een heel bijzondere sfeer in de stad heeft veel interessante musea en attracties. Metropolitan Museum of Art, Costa Ricaanse Museum, American Museum of Natural History en het beroemde Museum of Modern Art, MoMA dezelfde - dit is niet een volledige lijst van tentoonstellingen en musea. Waarom zijn alleen etnische wijken!

Chinatown, Little Italy en alle beroemde Brighton Beach, dat is een vreemde mix van Odessa, Sovjet-tijdperk Amerika, en iets anders, heel ongebruikelijk. Vergeet niet om Wall Street te bezoeken om foto's te maken met de beroemde stier, staande in de buurt van de New York Stock Exchange. Ach, zou zo'n beest zijn je baas!

Maar dit is een geweldig idee. U kunt eenvoudig kopen de baas van de stier, alleen kleiner en met een stand, die zijn gemonteerd klok. Altijd leuk om een ??oogje op de tijd en met de aandelenmarkt geharde wolf voelen.
New York is opgebouwd uit verschillende buurten, elk met zijn eigen belang. Het historische centrum van de stad is Manhattan, en later vergezeld door gebieden, zoals de Bronx, Queens, Staten Island en Brooklyn. In Manhattan, ook kunnen onderscheiden van hun eigen speciale gebieden, zoals Harlem.

Echter, zonder een gids en een uitgebreide groep van toeristen, er beter niet gaan. Je zult naar beneden beter in de lokale underground! Impressies zal iets minder. Dit is de oudste metro in alle staten, is het letterlijk "steken" alle delen van de stad.

En dat maakt een heel vreemd ervaring - zodra het duidelijk wordt dat de man die de naam New York 'betonnen jungle' werd geinspireerd door een andere en een uitzicht op de lokale underground. Echter, de bewoners van de stad zelf is niets bijzonders in de metro en niet zien, zelfs trots op. Ondersteuning prijzenswaardig patriottisme van de New Yorkers en kopen zijn vriendin een tas met een gedrukte kaart op ondergronds.

U kunt een elegant koppeling, die snel aan populariteit wint in de afgelopen jaren, of een sporttas die perfect past bij jeans te kiezen. Het belangrijkste is dat het onmogelijk is om de zak leeg is. Dus, is het absoluut noodzakelijk om de schijf cult zetten voor vrouwen serie "Sex and the City". Nog niet zo lang geleden liet hij zijn full-length versie, die is in een luxe editie van de verhalen van vier vrienden uit New York.

Ok, nu klaar om te presenteren. Gevuld met geduld: het beeindigen van de enthousiaste piepen, je de helft van de herziening van bepaalde zasyadet favoriete schilderij.
In het algemeen, van New York verwijderd veel waardige films, en de stad gunsten kunst. Op Broadway zijn er vele theaters in de stad zijn gehouden van allerlei shows, celebrity droom om op het podium en in de Metropolitan Opera, Carnegie Hall, en de uitdrukking "de Broadway-musical" is al lang een teken van uitstekende kwaliteit.

Breng je beste vriend gave album van zijn favoriete musical. In CD met het opnemen van muziek en video's in deze prachtige album, zijn er gepubliceerde foto's van de actoren die betrokken zijn bij het formuleren van creatieve biografie, het libretto van de muzikale teksten en de kamers. Dit is een geweldige editie naar het hart van elke muziekliefhebber te veroveren. Van nu af aan, zal je vriend niet alleen luisteren naar uw favoriete Broadway musical, als hij wil, maar ook kennis over de geschiedenis van sportprestaties en artiesten.

Ja, in New York City kan de hele reis door te brengen. Vooral gezien het feit dat zelfs de hoofdstad van de deelstaat New York is veel minder bevolkt en uitgebreid. Maar oneerlijk zijn om alle aandacht, maar de Big Apple te geven, te meer omdat u zelf kunt beroven van veel interessante dingen. Bijvoorbeeld, een bezoek aan het Museum voor Fotografie in Rochester of het beroemde Woodstock, beroemd om de glorieuze dagen van de rock 'n roll'.

En de belangrijkste juweel van de staat, velen zijn Overstralen zelfs de Big Apple - Niagara. Men kan proberen om de schoonheid van deze enorme waterval op de grens met Canada te beschrijven. U kunt, vertel als een flits van regenboog in de druppels van het water en spuit de kleinste, lichtste sluier valt, zoals het haar en schouders ... Maar al deze pracht is beter te zien voor jezelf.

Maar dit betekent niet dat u de camera en videocamera gooien, schiet op alles, kopen kalenders en posters met uitzicht op de Niagara. En beginnen met de planning van de volgende reis, die een bezoek begint aan de stad van de Niagara Falls en je zal zeker hun dierbaren.

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.